Sayfa 877/895 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887 ... SonSon
Arama sonucu : 7153 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. tesekkurler admin !!

2. aynen bende tşk ederim,admin.

3. Ben de teşekkür ederim admin..

4. Şirket PTA tesisleri açılışını ne yazıktır ki söz verdiği gibi OCAK ayında da gerçekleştiremedi.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    merhaba karayel , dibin dibi neresi belirsiz demissiniz , ama aslinda grafik bazinda bakarsaniz bu az cok gozukuyor grafikde ,
    dip ; 3.60 idi , daha evvel 3.60 yakmisti ,
    dibin dibi ; 3 lira gozukuyor , ben grafik bazli konusuyorum , grafigin yalancisiyim yani , garfik gerceklesir gerceklesmez bilemem ama , genelde teknik gerceklesmesede grafik hep gerceklesiyor ,
    Dibin dibi halen belirsiz, daha önce söylediğim gibi teknik analiz bu hissede işlemiyor
    Grafikler de teknik analizin içinde yer alır. O nedenle şu an için bu tip analizlere itibar etmiyorum.
    Patron istemedikten sonra bu hissenin durumu muamma.
    Son düzenleme : karayel09; 03-02-2025 saat: 16:30.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

6. yokmu yeni masallar okuyalım...

şubat ayı masalcısı adayları kimler bakalım...

düştükçe daha çok alabileceğim için seviniyorum masalı benim favorim...

Her geçen ay birer birer
    Masadan eksiliyor masalcılar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yokmu yeni masallar okuyalım...

şubat ayı masalcısı adayları kimler bakalım...

düştükçe daha çok alabileceğim için seviniyorum masalı benim favorim...

Her geçen ay birer birer
    Masadan eksiliyor masalcılar...
    Mayıs sonuna kadar 10 lira olacak deniyordu en son 1 ay önce....Gerçi onu dedikten sonra hisse yaklaşık %20 daha düştü..
    Bakalım bekliyoruz yeni arkadaşları..
    Malum burada yazan hemen kayboluyor..

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Herkes yazsın tabi de buranın da bir borsa forumu olduğunu düşünerek ayakları daha yere basarak yazsın.

Mayıs sonuna kadar 10,4 lira nasıl olacakmış net borç/favök ü 8.1 , Fd/favök ü 23 olan firma?
    Neymiş favök beklentisi yıl sonu ve 1.çeyrek için ? Kim bu rasyolar ile 4 ayda tahtayı 2.5 katına götürecek bu sıcak paranın girmediği borsada ?
    Kaç lot var piyasada biliyor musunuz? Sasa yı götürmek için ne kadar dev bir para lazım? Sanki Sasa değil de ufak yan tahta şirketi konuşuyoruz....

Bu topiklerdeki temel ve teknik analiz cinayetleri bu işi daha iyi bilen insanları rahatsız ettiği için kızıp cevap yazıyorlar..

Yoksa kimse kimseye düşman değil...
    Ben de 3 hafta önce bunu yazmışım..
    Anlatıyoruz ama olmuyor bir türlü ne yazık ki..

Sayfa 877/895 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •