Sayfa 878/969 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    Sn brokers, uzun zamandir isgsy tasiyorsunuz, diger takip ettiginiz tum hisseler uzaya dogru giderken bunun izdirabiyla isgsy kin beslemeniz cok normal ama yuzdunuz yuzdunuz kuyruguna geldiniz, hadi yine iyisiniz, cok az kaldi yukselişe.
    o dediğini çok istiyorum burda bekleyen belki çocuğunun rıskını buraya koyan arkadaşlar vardır emin ol en çok ben isterim ama gün zaman vermek yanlış bu admların ne yapacağını yanlarında oturan adam bile bilmez bilmez...yabancı konusuna gelelim burda yabancı yok buna eminim...şimdi klgyo nun sert çıkışında alınan mal deusche ve cıtı ye gitti artık algı yabancı üzerinden yapılıyor..bunu kenara yazın ayrıca burda bir takım hesaplamalar ile şirketin değerlemesi üzerine tartışmalar oluyor tabiki yapılsın ama bu tahtanın ne yabancı alışı ne şirket değerlemesi ile bir yere gitmeyeceğini çok iyi biliyorum..bazı şeyler biraz nasip biraz şans smart yazlım çok kıymetli şirketti de son bir yada mı fark ettiler şirket değeri bilanço bizim borsada taş çatlasın 10-15 şirket için geçerli gerisi doldur boşalt...
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

2. O direk bugun dikilecek

3.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    O direk bugun dikilecek
    Valla direk dikilir mi dikilmez mi bilmem ama bir gün herkes bu şirket ne güzel yatırımlar yapmış diyecek buna inanıyorum

4. Yabancı toplamı son iki gün hariç 5.236.000 oldu.

SM-M105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bu şirketin tek bir sıkıntısı var başında iş yazması vıdı vıdı girişim yazsa şuan uzay boşluğunda olurdu iş yazınca ağır abi oluyor

6. Madem 320 de tutunamayacaksin ne çıkıyorsun

7. 3.20 görüldü. Kısa vadede iyi oldu. Burdan bir düzeltme gelebilir. Bir kısmını, yüzde 30 kadar, 3.17 den verdim. Kısmet bakalım. Takibe devam. Daha yolu var. Al sat, sat al ile uzun bir süre daha buradayız...

8. Arkadaslar cok erken henuz ,vermeyin o kadar beklediniz. Diger tum hisseler %50 yapti, erken veren arkasindan bakar. Turkiye teknoloji vakfi, isgsy de bir hikaye yaratirsa, hayal.edilmeyecek yerlere gider, benden soylemesi

Sayfa 878/969 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •