Sayfa 878/1003 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Viop - XIX

1. İndikatörler şişti. yeni alım yapmak zorlaştı. Bugün bankalara abanmaya başladılar 112,000 e kafa atıp beklemeye geçebilirler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,256
    Blog Entries
    1
    Biraz jeton atın makine sık durmaya başladı [emoji173]
    Kaçmaz bu fırsat [emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim

musait olunca koymaya çalışıyoruz
    faydası oluyormu bilmiyorum

kendi adıma bunlardan fayda gördüğümü söyleyemem
    adamlar deli gibi mal sattılar
    vede bizim borsa düşmedi
    şimdide geri alıyorlar gib

Bence EMA lar mi olur
    Trend cizgileri mi
    Yada MOST gibi mi
    bir strateji izlemek lazım
    diğerlerine de bakmak lazım
    ama fazla önem verneden
    Sevgili dostum benim en çok önemsediğim yatay kanal drenci hisse endeks emtia ne olursa olsun o seviyeyi geçtiğinde alıyorum düşüşlerin tepki drençlerinde satıp bekliyorum geçerse devam bol kazançlar esen kal.

bugün 9. "zafer" günü (22 mayıstan beri)..hem artı açılış olarak.. hem de gaplı olması.. 9 gün ardı ardına artı gaplı açılış..ve sürekli artı kapamış..

diğer yandan.. ocak-subat ayındaki zirve hareketinin başlangıcı yine 130 bin civarları..yani aşağıdan gelip biraz dinlendikten sonra.. bu seviyeden kademeli short bias poz açmak istiyorum.. ama endeks iki yöne de gidebilir (ocak-şubat yukselişi argumanı) , yüksek volatilite olabilir, o nedenle long iron condor opsiyon pozu açtım..kısıtlı miktarda prim ödeyeceğim ama bu riski alıyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

elimdeki TUPRS vadelileri verdim.
    Endeks poz.yok.. ! Çakallara yem olmak istemem,yeni LONG poz.la

bankaların ederi nedir ? bunu ciddi düşünmek lazım.. garan akbnk ve isctr.. eski paradigmalar geçer li mi? yoksa kamu bankalarına pazar payı kaptıracaklar mı, krediler son dönemde ciddi montanlı ve ağırlıklı olarak kamu bankaları üzerinden..fiyatlamalarda etkili olacaktır..

o nedenle daha temkinliyim.. bir kaç ay once endeks vs garan pozları açtığımda (ki bunlardan zarar yazdım bir miktar) bu açıdan düşünmemiştim.. kredi büyümesini bekliyordum ve belirtmiştim ama kamu bankaları üzerinden ve özellerin rekabet etmekte zorlanacağı (%0.64 gibi faiz oranları ve 12 ay geri ödeme olmaması) şartlar biraz şaşırtcı oldu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

uyudumkalktım.
    27.250 yi gördüm

dow
    saatlik
    hadi bakalım.
    şimdi naapçaz.?

şu an sinyal sat..

Sayfa 878/1003 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız