Sayfa 878/1006 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    O ne demek? Bankaya yatırdığım kendi paramı geri almak için komisyon mu kesecek benden?
    boşuna mı yazılıyor MB rezervleri eksi diye... doları tutucam diye kendi rezervlerini sattı, yetmedi swaplardan gelenler satıldı... yetmedi zk'ları arttırıp milletin parasını satıyorlar şimdi de, keza kamular da ekside yani onlar da aynı şekilde... şimdi de milletin parasını çekmesini engellemeye çalışıyorlar...

bugün binde 3 komisyon kesen, yarın %1-2 de keser bu gidişle... sonraki gün ne olacağını yazmayalım, spk ve bddk kuralları malum...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    O ne demek? Bankaya yatırdığım kendi paramı geri almak için komisyon mu kesecek benden?
    bddk buna nasıl izin veriyor.
    Sözleşmede olmayan bişey yapabilir mi bankalar, bildirim yapmadan.
    anlamadım bu işi. asdas.

Kaldı ki, bu hamle dolarları ziztem dışına itebilir.
    Yani hükümet doları yükseltmek istiyorsa, alıma geçsin.
    Daha makul ve kontrollü olur. bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Rusya’dan bir aşı müjdesi daha: 2 haftaya geliyor

Sozcu.com.tr, Dünya
    12:24, 12 Ağustos 2020

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in tüm dünya kamuoyuna duyurduğu Covid-19 aşısı için ilk parti üretiminin 2 hafta içinde tamamlanacağı açıklandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alarak hayatı durma noktasına getiren corona virüsü aşısının tüm testlerinin başarıyla tamamlandığını ve seri üretime başlanacağını söyledi. Putin açıklamasında aşının ismini “Sputnik-V†olarak duyururken ilacın Gamaleya Araştırma Enstitüsü tarafından geliştirildiğini ve seri üretime ise AFK Sistema’nın Binnopharm ilaç fabrikasında başlandığını söyledi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...r-5983379/amp/

tskb ağustos vade 1.14
    tskb aralık vade 1.16

gelde alma tskb

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bddk buna nasıl izin veriyor.
    Sözleşmede olmayan bişey yapabilir mi bankalar, bildirim yapmadan.
    anlamadım bu işi. asdas.

Kaldı ki, bu hamle dolarları ziztem dışına itebilir.
    Yani hükümet doları yükseltmek istiyorsa, alıma geçsin.
    Daha makul ve kontrollü olur. bence.
    valla bizim peder geçen hafta bütün dövizleri çekti, koydu kasaya... nasılsa doğru dürüst bir faiz maiz de verdikleri yok, ne diye risk alalım diyor haklı olarak... bundan sonraki haftalar dolar hala yukselirken hane halkının döviz mevduatı düşerse şaşırmayın rakamsal olarak, millet paraları çekmeye başladı demektir bankalardan...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    valla bizim peder geçen hafta bütün dövizleri çekti, koydu kasaya... nasılsa doğru dürüst bir faiz maiz de verdikleri yok, ne diye risk alalım diyor haklı olarak... bundan sonraki haftalar dolar hala yukselirken hane halkının mevduatı düşerse şaşırmayın rakamsal olarak, millet paraları çekmeye başladı demektir bankalardan...
    Aynı düşüncedeyim.

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    İşin şaka yanı bir yana, aslında borsaya bakış açım negatif. Yeni dipler bekliyorum ama xbankta grafikte gördüğüm pozitif uyumsuzluk üzerine banka almaya başladım. Madem haber değil, çizgilere bakıyoruz, gereğini yapmak gerek diye düşündüm.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam hangi vadeli grafikte uymsuzluk görüyorsunuz?

GARAN_ bir dönem yukarı hareketlere eşlik edemeyerek, sadece düşüşlere öncülük ediyordu. bana göre artık artık sırtına binilme zamanı geldide, vites manuel... otomatik vites"i ebem"de sürer

Sayfa 878/1006 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •