Sayfa 878/885 İlkİlk ... 378778828868876877878879880 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Evet keko ve kazanckapısının güzelce pazarladığı millete sattırmayıp , adamların kendilerinin malı yavaşça boşalttığı berkosan grupta patladı Adamlar bi kitle elde edip çok pis milleti keklediler valla. Allah belalarını inşallah verecektir birgün. Sahtekar bu adamlar DİKKAT : Kekonacci - Kazanckapısı
    Sayet dediğiniz gibiyse yönetimde bu oluşumun bir parçası olması lazım çünkü 2024 ilk çeyrek bilanço muhteşem olmasına rağmen aynı gün yukarı yapıp akabinde mali caktilar bu açıdan bakarsan yönetim de işin içinde olduğu varsayılabilir. ilk bilanço bu kadarguclu iken ikinci ve üçüncü bilancolarin bu kadar bozuk olması ilginç. Yinedi ben sizin görüşlerinize katılmıyorum.kekonun müritleri hisseye abaninca hisseyi olduğu gibi yıktılar kusturuncaya kadarda bezdirdiler berkosanin son kap haberi bence çok şeylere gebe berkosan iberya çok büyük bir sirketmiki cimsa min çok yüksek kademelerinde görev yapmış Mustafa beyi iberya ya genel müdür yapmışlar iberya şirketinin bütçesi Mustafa Bey'in bodrasini karsilaya bilirmi .bence kendi düşüncem berkosanda sanki birileri talip gibi görünüyor yatırım tavsiyesi değildir sadece umut ettiklerimdir.

2. Keko buralardaysan hakkında söylenenlere bir cevabın yok mu? Sen berkosan yönetimi ile işbirliğine gittin mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. yüzleri yok ki konuşup eleştiri yapanlara da grupları saldırdı yine dostlar alışverişte gesan matriks övmeye başladılar x sayfalarına bakın bunlar ne alıyorsa grubundakilerde hemen alıyor sonra da ekip yok diyorlar spk bunları da araştırıp ceza vermeli umut aşılayıp duruyorlar milleti malda bırakıyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    keşke spk tüm olağan dışı hareketlere araştırma yapsa şu rakamdan sattım burdan topladım yorumu yapıp ekstra olarak millet aylarca bir kaç kişinin güzellemesi ile kağıtta haps olanların hakkı da araştırılsa bakıyorum telegram grupları çoğu kağıt gizlemiş kapatmış var bir korku hayrolsun
    ben bu hissedeyim dostum...ben kaçıp gitmedim...elimdekileri de satmayı düşünmüyorum...kim ne yapıyorsa yapsın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Evet keko ve kazanckapısının güzelce pazarladığı millete sattırmayıp , adamların kendilerinin malı yavaşça boşalttığı berkosan grupta patladı Adamlar bi kitle elde edip çok pis milleti keklediler valla. Allah belalarını inşallah verecektir birgün. Sahtekar bu adamlar DİKKAT : Kekonacci - Kazanckapısı
    sahtekar sensin dostum..bizi tanıyan zaten tanıyor...iyi niyetimizi herkes biliyor...bu hissede hiç ummadığımız şeyler yaşandı...patron ve tahtacı el ele verdiler...milleti dökmek için en son bilançoları bile bozdular...bu kadar ********in olduğu bir ortamda ne yazık ki ben de yanıldım...patronun da bu işlerin içinde olup yatırımcı düşmanlığı yapabileceği aklımın ucundan bile geçmiyordu...ama inadım inattır...berkosan tutmaya devam edecem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Keko buralardaysan hakkında söylenenlere bir cevabın yok mu? Sen berkosan yönetimi ile iÅŸbirliÄŸine gittin mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılıÄŸıyla gönderildi
    ben batmanda ,patronlar da her halde istanbulda olmalı...onları rüyamda bile görmedim dostum... herkes karşısındakini kendisi gibi görürmüş...ben 2010 yılından beridir bu piyasadayım ve aynı nick ile yazmaya devam ediyorum...bu süre içerisinde beni tanıyan zaten tanıyor...tanımayan da iyi niyetle gözlem yaptığında beni tanıyacaktır...

enflasyon muhasebesi bir çok kişinin görüşünü bozduğu gibi benim de görüşlerimi bozdu..şirketlerin bilançoları da bu yüzden çok bozuldu...var olan ekonomik kriz ve durgunluk da şirketleri çok olumsuz etkiledi...borsada olup da son bir yılda zarar etmedim diyebilen herhalde kimse yoktur...2024 yılı kayıp yıl oldu ama yine de umutvarım...2023 yılı ve öncesinde çok kazanmıştık varsın bir yıl kazanmayalım...

zaten son zamanlarda moral bozukluğundan forumlara da pek yazmak istemiyorum...beni kurtaran ve birazcık da olsa moral veren altın yatırımım ve inşaat projesinden kazandıklarımdır...yoksa gerçekten de hem borsada kazanamamak hem de enflasyona ezilmek ,altından kalkılamayacak bir yıkımdır...

7. borsa yatırımcısı yıkık ve bıkkın...kimsede heyecan kalmadı...bir çok yatırımcı maliyetini yakalarsa ?? ardına bakmadan kaçacak duruma gelmiş...buna neden olanları ve bu ortamın oluşmasına neden olan başta hükümet yetkililerini ,ardından patronları ardından da tahtacıları ALLAH a havale ediyorum...

bu hissede de ne yazık ki çok oyunlar döndü...ta başından beri bu hisse için unutulması gereken bir hisse demiştim...kendim de gerçekten de unutma moduna girmiştim ki bu gün bir arkadaş berkosanda size saydırmışlar deyince ,uzun süredir bakmadığım bu sayfaya bakayım dedim...gereken cevabı geçmişte de vermiştim bu gün de veriyorum...benim alnım aktır...nick değiştirmedim ve bir yere de kaçmadım...borsada olduğum sürece bu forumlarda da var olacağım...

8.  Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    yüzleri yok ki konuşup eleştiri yapanlara da grupları saldırdı yine dostlar alışverişte gesan matriks övmeye başladılar x sayfalarına bakın bunlar ne alıyorsa grubundakilerde hemen alıyor sonra da ekip yok diyorlar spk bunları da araştırıp ceza vermeli umut aşılayıp duruyorlar milleti malda bırakıyorlar
    bu güne kadar hiç bir ceza almadım ..biliyorum zaman zaman kötü düşünenler şikayet de ediyorlardır ama bu şikayetler nafile...çünkü herhangi bir kötü ayağım yok...hiç bir hisseyi tarihi zirvesinde iken yazıp ,tahtacıların mal çıkmasına yardım etmedim...benim yazdığım hisselerin hepsi de tarihi diplerinde idi...berkosanı hatırlayanlar ilkin 19 tl den yazdığımı hatırlayacaklardır...beni tanıyanlar yatırımcı dostu olduğumu biliyorlar...

ben inanmadığım, almadığım veya almayı düşünmediğim hisselere yorum yapmam...ben yanılıyor muyum ?? her insan gibi ben de yanılabiliyorum..ben mükemmel biri değilim...bu piyasa kim ben mükemmelim hiç hata yapmıyorum diyebilir ki ?? bir hatamız oluyorsa da bu kasti bir hata değildir ,insan olmamızdan kaynaklı hatalardır...

her zaman şunu söylemişimdir : bir faydamız oluyorsa dua edin yeterdir...eğer istemeden de zararımız size dokunmuş ise de bedua da etmeyin yeterdir...bunları yapmak da artık kişilerin kalitesine kalmıştır...

Sayfa 878/885 İlkİlk ... 378778828868876877878879880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •