Sayfa 879/1006 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Haziran ayında enflasyonun beklentilerin çok üzerinde gerçekleşmesini değerlendiren JP Morgan, fiyatlama davranışlarındaki değişikliğin kendiyerini yıl sonu için enflasyon tahminini revize etmeye zorladığını bildirdi.
    JP Morgan, "Haziran ayında fiyat artışlarının bsir kısmı geçici arz eksikliğinden kaynaklansri dönüş
    yaşanacak olsa da, Haziran verisi fiyatlama davaranışlarında kötüleşmeyi gösterdi. Bu bizi yıl sonu enflasyon tahminimizi yüzde 11,8'den 13,3'e revize etmeye zorluyor" ifadelerini kullandı.
    JP Morgan, 2019 sonu için enflasyon tahminini ise yüzde 9,5de yavaşlama başlamış olsa da TCMB'nin hala kredibilitenin yeniden inşaası için para politikasını sıkılaştırmaya ihtiyacı olduğunu
    belirten JH Morgan, Temmuz ayı PPK toplantısında 125 baz puan faiz artırımı beklediklerini vurguladı. JP Morgan, Temmuz'da yapılacak 019'a kadar faizlerin sabit tutulmasını beklediklerini de belirtti.
    JP Morgan yayınladığı raporda, Türk ekonomisi için 2018 büyüme tahminini yüzde 3,8'den yüzde 3,7'ye, 2019 büyüme tahminini de yüzde 3,2'den yüzde 2,8'e çekti.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    2 hafta evvel sizlere Finansbank'da bana 300 baz puan daha faiz artiracaklar dediler diye yazmistim.
    Ben inanamamis ve nedenini sormustum.
    Bana artik proaktif davranacaklar piyasalarin gerisinden gelmeyecekler demislerdi.
    Dunku enf rakamindan sonra ben de yapacaklarina inanmaya basladim.
    Syg,
    Ben hala inanmıyorum.. Bu aralar olmaz.. Finanstan hiç olmaz en azından.. Onların da diğer büyük bankalar gibi şuursuz büyük sabit bir müşteri kitlesi oluştu.. Onları yolmakla meşguller.. [emoji57]

3. Günün bombası aktiften nkolay bono 19,59 günlük mevduat karşılığı

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    İlk atak aktiften geldi.Oran,nurolun verdiğine yaklaştı.Bakalım ICBC ve burgan ne yapacak?Yaz sonu hedef 21 üzeri faizler...Yıl sonu enf.beklentisi dünkü rakamlarla 14,2'e çıkmış.....
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

5. gösterge tahvil 19.91,az kaldı 20 olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    İlk atak aktiften geldi.Oran,nurolun verdiğine yaklaştı.Bakalım ICBC ve burgan ne yapacak?Yaz sonu hedef 21 üzeri faizler...Yıl sonu enf.beklentisi dünkü rakamlarla 14,2'e çıkmış.....
    Hiç durmayın bononuzu satıp alın

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7. Reis bu yaz halleder..

Yatırım tavsiyesi değildir...

8. http://m.patronlardunyasi.com/haber/...ruyoruz/207355
    Bu arada bende dudu abi gibi düşünüyorum yatırım tavsiyesi asla değil

Sayfa 879/1006 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz