Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yoruk ablamin dedigi hersey dogru ama bir seyi bilmiyor
Turkiyeyi Turkler yonetmiyor. Biz bir mustemlekeyiz. Yani bizi uzaktan yonetiyorlar. Yonetenler kendi menfaatini dusunecek tabiki kalkip sokaktaki halki dusunecek hali yok.
Turkiyede yerli tohum yasaktir Amerikan GDO tohumlari serbesttir cunku bizim basimizdakilere emir oyle gelmis.
Bizi uzaktan yonetenlerin ne kadar zeki ve kurnaz oldugunu anlayin artik.
Patlama sonrası zehirli gaz uyarısı // bakan koca: 12 saat çıkmayın, kapı-pencere açmayın klima kullanmayın
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fıtch: Türkiye'de faiz indirim döngüsünün sona ermeye yaklaştığına inanıyoruz - matrıks
fıtch: Türkiye'nin yılın 2. Yarısında ödemeler dengesinin istikrarlaşmasını bekliyoruz,fakat aşağı yönlü ciddi riskler var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fitch: Türkiye'de Şubat sonundan beri döviz rezervlerinde düşüşle birlikte zayıf para politikasının güvenirliği ve negatif reel faiz oranları, daha fazla dışsal baskı risklerini artırıyor
Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan
asıllı Carlos Ghosn'un, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a İstanbul üzerinden kaçmasına ilişkin 4 pilot, bir şirket yöneticisi ve 2 hostesin yargılandığı davada, tutuklu 5 sanığın tahliyesine karar verildi.
Son durum :
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri