Genede bizim gibi parası her daim devüle olacak, borsasında uzun vadecilerin dışında para kazanma şansı olmayan ülkelerde insanlar 0.01 kuruş ve altı coinlerde 1 senede paralarını 1 e 1000 katladı.. Genede işc, garan, sahol, ykbank, halkbank hisselerinden 500 kat güvenilirdir
OMAHALI
Büyük para
Bundan yüz yıl evveli Argentina da iç savaş çıkardı ve Şili devleti yoktan var oldu
Pasifik Atlantik geçişini kontrol ettiğinden Şili
Argentinayla köpek balığının yavru ayı balığı ile oynadığı gibi oynuyo şu anda finansal
Argentina pezosu her sene yüzde yüz devalue gibi bişey Şamar oglani olmuş ağlıyani yoh
Ama biz de öyle bi durum yok
Bizde su yollarına hakimiz diye (hakim olmuyaydik Argentina yanımızda ağır abi kalırdı tabi ona ne şüphe )
Oyun alanını bizde cok Fuzuli inşaat proceleriyle kanbur manbur yaparak uzun vade seni elinde tutmağa çalışsa da yimez
Boyyuk Pera burda hepiciğinnen hep kaybeder
Kayıp
Lost yani
Temenni tabi bu
Merhum nenem beni fazla milliyetçi yetistirdiydi
İn reality
Gerçekte ise
Boyyuk para nah kaybeder))) naaaaaahhhhhhh
Hep kazanır hep
Canlı kanlı şirketlerin hisseleri ile arkasında kimin neyin olduğu belli olmayan coinleri karşılaştırmak pek mantıklı değil.
İsmini verdiğiniz hisseler her ne kadar son dönemde pek iyi performans göstermemiş olsalar da onlarca, yüzlerce çalışanına maaş verip vergi ödeyen şirketler. Ben de şimdi 5-6 tane hisse yazarım buraya son 5 yılda 1 liradan 10 liraya giden ama birşeyi kanıtlamaz bu.
Aynı şekilde 5 sene önce 1 kuruş olup da şu an 0.1 kuruş olan da bir sürü kripto var. Gelinen noktada para kazanıyorsan haklısın görüşü hakim olmaya başladığı için kimin nasıl para kazandığına kimse önem vermiyor tabi artık.
Haftalık vaka sayısı (100 binde )
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri