Sayfa 879/1000 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bazı müdavimler olarak her gün buradayız.Siz ben,reha kaya,ayhan başkan,achiles,zaf doğu aklıma ilk gelenler.En azından temel insani saygı ve nezaket bazında ya böyle şeyler yazmamak lazım,ya da belden aşağı vurulan kimseyi ve boş olduğu konuları yüzüne karşı söyleyip tartışmak lazım.Bu tarzda bir eleştiriyi size yakıştıramadım sn tınaz.Kastınız olan şahsı da misal ben merak ettim ,eminim diğer forumdaşlar da merak etmiştir.
    Bence kalem sürçmesi var.

Reha abi'ye de bu sıfat haksızlık olmuş.

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Bence kalem sürçmesi var.

Reha abi'ye de bu sıfat haksızlık olmuş.
    Reha'ya haksizlik filan yok, dogru oku ve de isine bak.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    2018'in başında da aynı böyle parabolik yükselmiştiler. Sonra 2 ay falan dayanabildiler tepe fiyat civarında ardından %80 den fazla değer kaybı yaşandı. Yarın olmasa bile benzeri bir dönem yeniden yaşanacaktır.

4-5 senelik ekran kartları bile kar yazıyor kripto kazarak şu anki fiyatlarla. Mümkün değil uzun süre böyle dayanabilmesi.

ytd
    Genede bizim gibi parası her daim devüle olacak, borsasında uzun vadecilerin dışında para kazanma şansı olmayan ülkelerde insanlar 0.01 kuruş ve altı coinlerde 1 senede paralarını 1 e 1000 katladı.. Genede işc, garan, sahol, ykbank, halkbank hisselerinden 500 kat güvenilirdir
    OMAHALI

4. Büyük para
    Bundan yüz yıl evveli Argentina da iç savaş çıkardı ve Şili devleti yoktan var oldu
    Pasifik Atlantik geçişini kontrol ettiğinden Şili
    Argentinayla köpek balığının yavru ayı balığı ile oynadığı gibi oynuyo şu anda finansal
    Argentina pezosu her sene yüzde yüz devalue gibi bişey Şamar oglani olmuş ağlıyani yoh

Ama biz de öyle bi durum yok
    Bizde su yollarına hakimiz diye (hakim olmuyaydik Argentina yanımızda ağır abi kalırdı tabi ona ne şüphe )
    Oyun alanını bizde cok Fuzuli inşaat proceleriyle kanbur manbur yaparak uzun vade seni elinde tutmağa çalışsa da yimez
    Boyyuk Pera burda hepiciğinnen hep kaybeder
    Kayıp
    Lost yani

Temenni tabi bu
    Merhum nenem beni fazla milliyetçi yetistirdiydi

İn reality
    Gerçekte ise
    Boyyuk para nah kaybeder ))) naaaaaahhhhhhh
    Hep kazanır hep

5.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Genede bizim gibi parası her daim devüle olacak, borsasında uzun vadecilerin dışında para kazanma şansı olmayan ülkelerde insanlar 0.01 kuruş ve altı coinlerde 1 senede paralarını 1 e 1000 katladı.. Genede işc, garan, sahol, ykbank, halkbank hisselerinden 500 kat güvenilirdir
    Canlı kanlı şirketlerin hisseleri ile arkasında kimin neyin olduğu belli olmayan coinleri karşılaştırmak pek mantıklı değil.

İsmini verdiğiniz hisseler her ne kadar son dönemde pek iyi performans göstermemiş olsalar da onlarca, yüzlerce çalışanına maaş verip vergi ödeyen şirketler. Ben de şimdi 5-6 tane hisse yazarım buraya son 5 yılda 1 liradan 10 liraya giden ama birşeyi kanıtlamaz bu.

Aynı şekilde 5 sene önce 1 kuruş olup da şu an 0.1 kuruş olan da bir sürü kripto var. Gelinen noktada para kazanıyorsan haklısın görüşü hakim olmaya başladığı için kimin nasıl para kazandığına kimse önem vermiyor tabi artık.

Haftalık vaka sayısı (100 binde )

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Reha'ya haksizlik filan yok, dogru oku ve de isine bak.
    Yahu adam arifane tecahül yapmış, sen onu hıyarağası kimesnelerle bir tutuyon..

Neyini yanlış okuycam?!

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Yahu adam arifane tecahül yapmış, sen onu hıyarağası kimesnelerle bir tutuyon..

Neyini yanlış okuycam?!
    Reha orada Herbokalog'lar icin ince bir elestri yapmis, biz de ittifak ettigimizi yazdik.

Bosuna ugrasma bizim aramiza fitne sokamazsin.

Sayfa 879/1000 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •