Sayfa 879/990 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop XLVII

1. bir alıntılı haber getirdim tarafların beğenisinden geçemedi

bende B planına geçiyorum ..

Yumurta gibi en temel besin maddelerinden birinin lüks olduğu ve bilhassa gelişim çağındaki çocukların yiyemediği bir ülkede, yumurtanın sağlığa zararlarıyla ilgili haber sıçılıyor.
    Aynısını et, süt ve balık için de yaptılar. Sırada ne var, ekmek mi?

Sizin ben ne yapayım bilemedim

.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Şimdiki düşüncem: FLATIM...Ama bir süre sadece SHORT/FLAT GİDERİM...Kanımca bir süre tepki olacak/olabilir..DİPLERDEN GELEN YÜKSEK HACİM-EKSİ 5 TEN ARTIYA GEÇİŞ VE PARA GİRİŞİ...Bunlar long adına güzel hareketler....

Bence 5700 seçim öncesi zirvemiz olarak kalır.

EN GEÇ, sevgililer günü civarından itibaren SP500 eşliğinde global düzelme beklerim.Temmuzdan farklı olarak bizim buna eşlik edeceğimizi düşünüyorum.Kendimce sebeplerimi buraya yazmıştım..

son dalganın sert olmasını beklerim.ve...eğer 4600 ler kırılacaksa haber eşliğinde EKSİ GAPLE-MAL SATTIRMADAN olmalı..Naci olayı gibi.

Aralık vade gapın ,4300 lerin bir şekilde kapanmasını beklerim.

STRATEJİM, bir yerlerden agresif short açıp,KUTUMA gitmek...Zamansallığı hesaba katarsak bu sefer UZLAŞMA olur gibi(umarım)

1.85 dolar benim için harika alım yeri olur..

Bu yorumlarda suç unsuru yoksa ve başıma bir şey gelmeyecekse forumda kalsın..silmeyeceğim.

3 kere batmış adamım..Elektrik almak isteyen buyursun alsın.Bunlar beni bağlar..Asla emin değilim..%51 dir.

bimde harika bir formasyon oluşmuş.

bimde oluştuğu için biz buna le boğa formasyonu diyoruz
    audentes Fortuna iuvat

4. nebati borsa istanbul

5. Herhangi bir finansal enstrümanın vadeli piyasasının bulunmasının arkasındaki temel motivasyon hedge mekanizmasıdır. Bu bilgiyi daha ilkokul, ortaokul, lise sıralarında vermek lazım. Bu piyasayı 30 undan sonra keşfeden bünye mal bulmuş mağribi gibi fanatik bir ayıya dönüşüyor malesef.

6. makyajlı kasa enflasyon verisi nasıl gelecek bakalım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Longtan şortta döndün...5354....

8. Zaman her şeyin ilacıdır, hiçbir şey gizli kalmaz; günışığı aydınlığında her şey açığa çıkar.

Öleceğini bildiğin bir dünyada seni mutsuz eden hiç bir şeyi CİDDİye alma

Sayfa 879/990 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •