Sayfa 879/981 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    aynen dediğin giib cevdet..

kişiler gelir geçer.. ne yani şimşek kalpten gitse... yerine geçecek birtane ya bizim önce hukuk.. sonra yapısal refomlar yapmamız lazım diyecek birtane ekonomist bulunamayacakmı..

yapacakları şeyler basit. bunlar tarihten buyana tonla denenmiş.. başarılı olanlar kitap haline getirilmiş atılması gereken adımlar matematik olarak denenmiş vs.

şimşeğin kalması bi oka yaramıyorken ve hatta geldiğinden bu yana daha da kötü duruma gelmişsek. kalmasının ne önemi varki yahu

şimşeğin kendi itibarı hiç mi yok yani..
    Aynen hocam yapılacaklar o kadar basit ki isteseler herşeyi çözerler. Bence ortağı mhp herşeyi bozuyor aslında mhp yi ben partiden saymıyorum. Yani geçen Av. ve Milletvekili seçilen Can Atalay içeriden çıksa ve diğerleri al sana hukuk avrupanın ve dünyanın gözü önünde büyük atılım olur hukuksal anlamda ama yok cebren içeride tutuyorlar. Kavala, Can Atalalay ve daha binlercesi içeride haybeden yatıyor. Ama hukuk olmadığı için ülkeye hiçkimse yanaşmıyor yabancıda gelmiyor.

zamanında şimşek için dolandırıcı bu adamlar dedin.

sonra geri getirdin..

şimşek bunu bildiği halde geliyorsa.. niye geldiği bellidir zaten

bu millet şimşeğe dolandıcı dediği için alkışladı... geri getirdi .. yine alkışlıyor.

bende mi bi sıkıntı var anlamadım

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Kalması bişeye yaramıyor da adam kalması sözde en asları Şimşekti. Aslında yapılacak çok basit de uygulayan yok. Onun için şimşeğin de yapacağı birşey çünkü yok kamuda tasarruf sıfır, yandaş şirketler vergiden istisna, ülkenin en küçük belediyesi il başkanlıkları tüm kamu kurum ve kuruluşları tam gaz harcamaya devam ediyor. Ayrıca ülkede hak hukuk adalet sağlık eğitim tarım hepsi bitik durumda bunlara odaklanılmıyor sadece vatandaşı ezerek vergiyle ayakta kalmaya çalışıyorlar. Plan ve programları yok.
    dua edelim de ülkedeki paranın bir kısmı yurt dışına çıkıyor da enflasyonu körüklemiyor
    adam londra'da koca sokağı alıyor, burada küçük bir şehri almaya kalksa arsa, tarla sahiplerini kim tutabilir..?

4. Borsada hisseler sudan ucuz oldular alan yok. Daha da olacaklar gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bence bilal gelsin.. bide onu deneyek..

nas mas has denemediğimiz kalmadı amokaçi.

deneme tahtası bu sonuçta..

Bir lafı 70 kere dersen oluyor derler. O gelirse altımızda ki don da gider. Çayır çimen de yazılır incir yaprağı ile gezeriz

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    10819 flat

Herif deptürmüycek ellam akşam pazarı ucuzluğu yabcak
    bir kaç saat içinde sert deptürürse ne olacak dayuuu....birileri şortları kapadığı an hacimsiz giderse.....şu dakikalarda o done var sanki....neyse bu sefer bekleyelim bakalım.....

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yahu yapacakları şeyler basit diyorum işte sindo.

buradaki herhangi birine sor o da söyler artık .. bunun için şimşeğe bilmem kime gerek yok. birtane işi bilen biri olsun yeterli. nokta.

yapmıyorlar yapanada mani oluyorlar..

ee ne önemi var şimşeğin ozaman diyorum bende. derviş geldi 1 sene içinde toplarlandı ekonomi.

10 sene devam eden bir kriz var şimdi.

neden ??
    Dervişin geldiği zaman sende biliyorsun emlak şartlar aynı değildi , bak ne kadar mülteciye bakıyoruz bilen yok , eyt ,kkm,kamuda yoğun bir personel, hiç doymayan hep bana diyen daha çok yandaş,etrafında çoğu komşunla sıkıntılısın,global kriz vs vs gidiyor .Şuanda tahribat hem içerde hem dışarda çok fazla şimşek örtülü ımf politikasını yönetiyor yola onla çıktılar hemde o kadar hakkında itham varken bu bile karşı tarafa bir harekettir.
    bunlar benim seneryom içinde.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir lafı 70 kere dersen oluyor derler. O gelirse altımızda ki don da gider. Çayır çimen de yazılır incir yaprağı ile gezeriz
    boşuna mı diriliş türü dizileri tırla gidiyor.

ganimet herşeydir dayu.

Sayfa 879/981 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •