Sayfa 88/774 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Çalıyor ama çalışıyor demedim. kıvırma.
    Çalan insan nasıl bu kadar uyumadan yatmadan milyonlarca lira harcayarak hizmet yapar bu ülkeye diye soruyorum.
    İmfden borç alıp maaş ödemek dışında ne iş yapmış bundan önceki iktidarlar?
    İdeoloji karın doyurmaz. Ülkenin menfaatlerini düşün. Bırak bu herşeye muhalefet etme huyunu.
    Doğruya doğru, haklıya haklı demeyi öğren.

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Bak kardeşim Adnan Menderes siyasete girdiğinde 12bin dönüm zeytinliği varmış, asıldıgında elinde kalan 4000 dönüm bahçe..yememiş yedirmiş...Senin oğlunun sayısız gemicikleri niye yok, çalıyor ama çalışıyor gibi birşey diyorsun sen..yol, köprü tünel yapıldı tamam ama bunlara geçiş garantisi verildiği için zarar ediyorlar. 60 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı bu parayla yapılıyor bunlar, kendi ceblerindenmi harcıyorlarki, senin, benim paramla yapılıyor bunlar yandaşa ballı kıyaklarla paranın yedirilmesinden memnunsan sen 2 kere evet oyu kullan gitsin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Az önce sizinkilerin internette orda burda paylaştığı şu sonuçtan mı bahsediyorsun.. ??

Hollanda krizinden sonraki ikinci günde de EVET oylarındaki artış devam ediyormuş..

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by hissedar001 Yazıyı Oku
    Çalıyor ama çalışıyor demedim. kıvırma.
    Çalan insan nasıl bu kadar uyumadan yatmadan milyonlarca lira harcayarak hizmet yapar bu ülkeye diye soruyorum.
    İmfden borç alıp maaş ödemek dışında ne iş yapmış bundan önceki iktidarlar?
    İdeoloji karın doyurmaz. Ülkenin menfaatlerini düşün. Bırak bu herşeye muhalefet etme huyunu.
    Doğruya doğru, haklıya haklı demeyi öğren.
    Okudugunu anlamıyorsan sana ne diyeyim...çalıyor ama çalışıyor dediğini diyenmi oldu..kıvırmayı reisin iyi bilir...one munute, yok ben modaratöre dedim diyen kimdi...ha bide çok akıllı çocuk sen giderken biz dönüyorduk o yollardan..öncekiler kötü bunlar para verdi diye destek veriyorsan abd sana 100bin dolar verse demek sen daha nelerinide verirsin dimi..parayı veren düdüğü çalar diyorsun..anladın sen onu zeki çocuk...

7. Kendi yazdıklarınıda unutuyorsun galiba.

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Bak kardeşim Adnan Menderes siyasete girdiğinde 12bin dönüm zeytinliği varmış, asıldıgında elinde kalan 4000 dönüm bahçe..yememiş yedirmiş...Senin oğlunun sayısız gemicikleri niye yok, çalıyor ama çalışıyor gibi birşey diyorsun sen..yol, köprü tünel yapıldı tamam ama bunlara geçiş garantisi verildiği için zarar ediyorlar. 60 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı bu parayla yapılıyor bunlar, kendi ceblerindenmi harcıyorlarki, senin, benim paramla yapılıyor bunlar yandaşa ballı kıyaklarla paranın yedirilmesinden memnunsan sen 2 kere evet oyu kullan gitsin...

Büyük milletimize teşşekür ,, aldığım son bilgilere göre evet oyu yüzde 72
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

Sayfa 88/774 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •