Ordan çıkış yapamazsa buraya da gelemez onu da düşünmek lazım YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşın yorumunua göre cevap yazmıştım etyat da kaç para lazımki tavan yapması için adam klgyo bile tavam yaptırdı bakalım sıra bize ne zaman gelecek YTD
Burda fazla kimse kalmadı eukyo da millet bakalım bura ne zaman şenlenecek bu arada günü başladığı yerde bitirecek herhalde bi yapamadık ama başlaları iyi trade yapmıştır YTD
Arkadaşlar ben burdayken tavanı unutun ilk gün euyo aldım 100 da çıkmıyor diye etyat aldım kaç gün oldu aldığım yerde duruyor ama euyo 120 leri gördü etyat çıkarken aldığım hisseyi bile durdurdum şansa bak gel de isyam etme zaten hiçbir zaman şansım gülmedi ben ne zman çıkarsam tavanları görürsünüz demedi demeyin YTD
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Valla kardeş şaka demiyorum 1 yıl bjl bekledim 2den 230 sattım hisse ben sattıktan 1 gün sonra çıkışa başladı 650 oldu daha bir sürü örnek var sabırla bekliyorum ama yine de olmuyor YTD
Yer İmleri