Sayfa 88/243 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 697 - 704 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Emiremir Yazıyı Oku
    Eğer sırayla ise sıkıntı yok ama bikaç gündür eukyonun az düşmesi bunu bayağı aşağı itiyor eğer eukyoda şelale olursa yandık eukyodan çok etkileniyor burda 3 5 kademede al sat yaptırıyor belki amacı bezdirip eldeki malı alıp öyle de çıkarabilir inşallah eukyonun gördüğü yere biz de çıkarız YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eukyo da yüklü miktar mal almış gibi görünüyor ilk etapta şelale yapamaz diye düşünüyorum.Eğer şelale yaparsa o kadar malı satması zor olur.

2.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Eukyo da yüklü miktar mal almış gibi görünüyor ilk etapta şelale yapamaz diye düşünüyorum.Eğer şelale yaparsa o kadar malı satması zor olur.
    Ordan çıkış yapamazsa buraya da gelemez onu da düşünmek lazım YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Emiremir Yazıyı Oku
    Ordan çıkış yapamazsa buraya da gelemez onu da düşünmek lazım YTD

Galipteki para kimsede yok heryere yetişebilir ayni anda 3 kağıdı tavan yapmisligi vardır bugün eukyo da ve sekerbankta aynı anda geçen gün kilerde 20m luk alım yapmıştı o yüzden biryerden çıkması gerekmiyor sadece planini ve keyfini bilmioz ona göre takılıyor işte

4.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Galipteki para kimsede yok heryere yetişebilir ayni anda 3 kağıdı tavan yapmisligi vardır bugün eukyo da ve sekerbankta aynı anda geçen gün kilerde 20m luk alım yapmıştı o yüzden biryerden çıkması gerekmiyor sadece planini ve keyfini bilmioz ona göre takılıyor işte
    Arkadaşın yorumunua göre cevap yazmıştım etyat da kaç para lazımki tavan yapması için adam klgyo bile tavam yaptırdı bakalım sıra bize ne zaman gelecek YTD

5. Burda fazla kimse kalmadı eukyo da millet bakalım bura ne zaman şenlenecek bu arada günü başladığı yerde bitirecek herhalde bi yapamadık ama başlaları iyi trade yapmıştır YTD

6. Arkadaşlar ben burdayken tavanı unutun ilk gün euyo aldım 100 da çıkmıyor diye etyat aldım kaç gün oldu aldığım yerde duruyor ama euyo 120 leri gördü etyat çıkarken aldığım hisseyi bile durdurdum şansa bak gel de isyam etme zaten hiçbir zaman şansım gülmedi ben ne zman çıkarsam tavanları görürsünüz demedi demeyin YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Emiremir Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben burdayken tavanı unutun ilk gün euyo aldım 100 da çıkmıyor diye etyat aldım kaç gün oldu aldığım yerde duruyor ama euyo 120 leri gördü etyat çıkarken aldığım hisseyi bile durdurdum şansa bak gel de isyam etme zaten hiçbir zaman şansım gülmedi ben ne zman çıkarsam tavanları görürsünüz demedi demeyin YTD

Sen satmadan bize burada gün yüzü yok,belli oldu...
    [emoji12]
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8. Valla kardeş şaka demiyorum 1 yıl bjl bekledim 2den 230 sattım hisse ben sattıktan 1 gün sonra çıkışa başladı 650 oldu daha bir sürü örnek var sabırla bekliyorum ama yine de olmuyor YTD

Sayfa 88/243 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •