Sayfa 88/735 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 697 - 704 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Ben artık onu bunu bilmem. Belli mi olur, bir bakarsın, bu parlak beyinlerin yönettiği uluslararası kuruluş; ortodoks şekilde yönetilen bu şirketin yönetimine taşıyacağı yeni ve parlak fikirlerle ve bu şirketi belki de o dediğin şirketlerden de daha karlı bir hale getirebilir öyle değil mi?

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat, tahmin ve temenni açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde, yanılmanın esas, tutturmanın ise istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes kendi yatırım kararını kendi aklına ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
    Son düzenleme : Burutay; 20-10-2017 saat: 14:14.

2. Haydı Cem bey göz bebeğinizi satışa veya ortaklığa çıkardınız.Süper bir bilanço ile makyajlamak kanımca satışta eli güçlendirir.Hep beraber göreceğiz.Altınyıldızdaki hareket olmasada ona yakın hareket için daha ne bekleniyor.Bu kağıdı alan satmaz boşuna beklemeyin Ben katarlı gruptan umutluyum.

ytd.

3. Daha önce, üstelik en az iki defa olmak üzere, ben de bu konuya değinmiştim "Görücüye çıkan gelin adayı metaforu" nu kullanarak. Doğrusu, ben de 9 Kasım'da açıklanacak 2017 / 9 aylık mali tablolarda, geçmiş yılın aynı dönemine (2016/9) kıyasla çok daha iyi bir karlılık rakamı bekliyorum.Tabii, bu tahminim de 2016 yılının ilk 9 aylık döneminde 5.520.805 TL zarar edilmiş iken, daha sonrasında şirketin mali performansının hızla pozitife evrilmiş ve nihayet malum stratejik alternatif arayışının beyan edilmiş olması gibi nedenlerin etkili olduğunu belirtmeliyim.

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat, tahmin ve nihayetinde bir temenni açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörü ya da temennilerde, yanılmanın esas, tutturmanın ise istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
    Son düzenleme : Burutay; 22-10-2017 saat: 20:52.

4. Ne Marbaş menkul'ın ne de Tera Yatırım'ın takasta 1 lot bile Vakko hissesi yok. Ama bu gün her iki aracı kurumdaki müşteriler ha babam de babam Vakko satıp dururlar. Du bakali n'olcek?

Bu arada potansiyel Vakko alıcı ve satıcısı da karar vermek için endeksin genel gidişatını ve yönünü gözlüyor gibi.

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın neredeyse esas, tutturmanın ise adeta istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.

5. Bir şirketin hisse değerlemesini yapabilmek için en yakın tarihli karlılık ve öz varlık tutarını bilmek ve mali analize esas bazı mali tablo rakamlarını görmek lazım. Oysa, BİST 100'e dahil şirketler (bankalar hariç) konsolide mali tablolarını en geç 9 kasım 2017 tarihine kadar açıklayacaklar. Demek ki, güncel karlılık ve öz varlığın netleşeceği 9 kasım 2017 tarihine kadar bu şirket ile ilgili hiç bir somut gelişme olmayacak. Bekleyelim ve nispi olarak daha iyi karlılık tahminimizde yanılıp yanılmadığımızı görelim.

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın neredeyse esas, tutturmanın ise adeta çok istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.

6. Hissemiz dusus kanalinda.3.20 ile 3.29 arasina dusmeden rahat edemeyecek gibi.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Hissemiz dusus kanalinda.3.20 ile 3.29 arasina dusmeden rahat edemeyecek gibi.

Bu tip endeksin tersine hareketler bana hep cep-to cep al sat'larla yapılmış manipülatif ayak oyunları gibi gelir nedense. Çünkü, stratejik alternatif konusunda eğer çok olumlu ya da olumsuz bir şey olsaydı, biz zaten bu durumun etkilerini aşağı ya da yukarı çok keskin hareketler olarak görürdük. Oysa böyle bir şey yok. Tek yaklaşan somut şey, 9 kasımda açıklanacak konsolide mali tablolar. Dolayısıyla; eğer bu dediğin olur ve hisse 3.20-3.29 bandına gelecek olursa , bu bazıları için konsolide mali tablolar açıklanmadan önce oldukça güzel bir ilave mal alma fırsatı olabilir.

Bence stop loss'ları patlatıp günlükçüleri avlamak istiyor gibiler.

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın neredeyse esas, tutturmanın ise adeta çok istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Bu tip endeksin tersine hareketler bana hep cep-to cep al satlarla yapılmış manipülatif ayak oyunları gibi gelir nedense. Ama yine de; eğer bu dediğin olursa, bazıları için konsolide mali tablolar da açıklanmadan önce oldukça güzel bir ilave mal alma fırsatı olabilir.

Hisseanaliz comda arkadaslar grafik koymus.3 gundur yavas yavas asagi gelmeside maalesef destekliyo hocam bu teknigi.
    Blanco konusunda ise zaten 6 aylikta eski zararlara gore yuksek bir kar acikladi.o zaman elimde yoktu.tahta ne kafar tepki verdi ertesi gun bilmiyorum ama blanco gelse gelse 6 ayliktan belki biraz fazla gelir ama tahta yapicinin bunu umursayacagini sanmiyorum.beklentiyi ciddiye alanda yok.ky cida yok tahtada.en kotusude tahtada islem yapan kurimlar gunlukcu girdigi hisseden kimseye faydasi saglamayan tipler.insallah iyi olur sonumuz.

Sayfa 88/735 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •