Sayfa 88/429 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 697 - 704 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. bır halt bıldıgınız yok unutmadan benıde cok kaybeetım 14 yıldır.EY SPK EY GALIBIN ADAMI SPK NEDEN OKADAR MALI ALDIGINDA BRUTE SOKMADIN NEDEN AVGYO NEDEN AVTUR SOKMUYOSUNDA GALIP TUM MALI VKFNDE SATTIKTAN SONRA SOKUYOSUN .ACIN ARTIK GOZUNUZU BORSADA ARTIK SIYASET VAR UNUTMADAN GALIP BIDAHA ASLA GERI GELIP HISSE FILAN ALMAZ O IS BITTI

2.  Alıntı Originally Posted by laswegas Yazıyı Oku
    bu yawşak ib... şeytanı bile düzer, arkası saglam
    aynen oyle emır gelıyor secım parası gerek buda fınasmanı borsadan saglıyor alahın belasında avgyo da bır evımı mepete cektıgım kredıyı yedım en so persenbede atlasta yedı bıtırdı benı

3. Borsadan cok iyi anladiginizi soyluyorsunuz.ancak galipin hisselerinden de cikmiyorsunuz. Borsadan iyi anlayanin harekelerine benzemiyor.

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

4. Kabetıgımde soyledım zatem tum galıp hısselerını alıs satısa kapatrdım

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    borsadan cok iyi anladiginizi soyluyorsunuz.ancak galipin hisselerinden de cikmiyorsunuz. Borsadan iyi anlayanin harekelerine benzemiyor.

Lg-h735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tek gercek su ve spk galıp hukumet bu olay bu kadar basıt galıp operasyonu yaptı spk brute soktu

5. Galibin tüm hisselerinin kapatılması gerektigine hemfikirim...

6. google a vakfn yazdığınızda bir grafik çıkıyor oradaki grafikte maks yılı işaretlediğinizde düz çizgiye baktığınızda en az 10 kere 5-6-7-8-9 lu rakamlara çıkmış ve geri 2 li rakamlara düşmüş. oradaki grafikteki bilgiler doğrumu ?

2. sorumda brüt takas olağan dışı hareketleri engellemek açığa satışları alımları engellemek için yapılan bir sistem değilmi ? hisse brüt takasa girdiğinde taban açtı tavan gördü tekrar taban oldu. bu nasıl brüt takas ? brüt takas yok iken bu kadar oynaklık olmuyordu

7.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    google a vakfn yazdığınızda bir grafik çıkıyor oradaki grafikte maks yılı işaretlediğinizde düz çizgiye baktığınızda en az 10 kere 5-6-7-8-9 lu rakamlara çıkmış ve geri 2 li rakamlara düşmüş. oradaki grafikteki bilgiler doğrumu ?

2. sorumda brüt takas olağan dışı hareketleri engellemek açığa satışları alımları engellemek için yapılan bir sistem değilmi ? hisse brüt takasa girdiğinde taban açtı tavan gördü tekrar taban oldu. bu nasıl brüt takas ? brüt takas yok iken bu kadar oynaklık olmuyordu
    O dönemler devlet leasing lerden vergi kdv almıyordu. Bunu suistimal etti bazı kredi alan şirketler. Adamlar ledang5le bmw mercedes alıyordu. Sonra kdv yüzde 18 oldu sonra düşüş başladı..

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

chart.jpg
    Fibonacci bands'larina göre 2.37-2.01 ilk etapta yakın stoploss bazı yorumlarımi yayimlamiyorlar

Sayfa 88/429 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •