Sayfa 88/937 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 697 - 704 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Sizde dener misiniz?haklısınız bende anlayamadığım için soruyorum şu anda dener misiniz?

2.  Alıntı Originally Posted by Bilgecan Yazıyı Oku
    Sizde dener misiniz?haklısınız bende anlayamadığım için soruyorum şu anda dener misiniz?
    Benim yatırım hesabından emir veremiyorum.Ancak cepten alış satış yapabiliyorum..
    Ak yatırımdan kaynaklı sorun var.Sistem büyük fiyatları girmiyor..
    Alırkende ancak telefonla alabilmiştim..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Anladım.YArın diğer arkadaşlarda bakabilirse iyi olur,marj değişikliği var ve neden şimdi?anlayamıyorum doğrusu

4. Tavan da satısı cep ten emır kabul etmiyor olabilir arayarak emir denemelisiniz
    Satısın azalması da bundan kaynaklı olabılır

5. Yok hocam daha önce girebiliyordum,ilkini böyle sattım

6. Talimat kademeleri ile ilgili olarak,

çalıştığımız kurumun yazılımcıları bu hissenin % 50 marj ile işlem gördüğünü bilmiyorlar. Dolayısıyla normal hisselerin tavan ve taban fiyatlarını alt ve üst set değeri olarak ayarlıyorlar.

Birde alt ve üst fiyat aralığı çok fazla kademeden oluştuğu için fiyat aralık hanesinde o kadar veri girecek aralık bırakmamışlardır.

Müşteri temsilciniz farklı bir sistemden girdiği için % 50 fiyat aralığı içindeki rakamları girebilirler.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Teşekkür ederim

8. Saat 18.00 da seans bittiği an eşleşmeye gönderilen emirlerde tavan ve taban fiyat aralığı daralıyor seans içinde marj % 50 değişiklik yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Y.T.D değildir.

Sayfa 88/937 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •