Sayfa 88/1001 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,186
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Albayrak: %5 büyümeden eminim

albayrak: Türkiye tüm yaşananlara rağmen pozitif ayrışıyor
    Manyaklarlan dolu bir ülke konumundayız.

Bakan Albayrak: "Ben, beklenti olarak Türkiye ekonomisinde şu an için bir risk görmüyorum."

Bakan Albayrak: "Şu anda bütçe riski yok, Türkiye ekonomisi bu süreçten en pozitif çıkan ülke olacak."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İbrahim Kalın : Diyanet İşleri Başkanlığımızın aldığı yeni tedbirler çerçevesinde

-Cuma günü ve kandil gecesi cami ve mescitler kapalı tutulacak ve -Cuma namazı için sala okunmayacaktır.

Bu geçici tedbirler hepimizin sağlığı için. Başkalarının sağlığını korumak kul hakkıdır. Riayet edelim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*albayrak: Mb'nin daha ucuz maliyetle likidite penceresini açması ile bankalara yoğun bir likidite akımı sağlanarak, ihtiyacı hızlı bir şekilde karşılayacak altyapı yürüyecek

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Honda, Türkiye üretimini 6 Nisan'a kadar durdurdu

7. Başhekimlik: Aytaç Yalman'ın #coronavirüs nedeniyle öldüğü kanaati oluşmuştur
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Abd/mnuchin: Yetişkin başına bin dolar, çocuk başına 500 dolar vermeyi planlıyoruz��

Sayfa 88/1001 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •