Sayfa 88/1003 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Viop - XIX

Senin yükselecek algını kırmaya çalışıyoruz, millet lafına uyup yolunmasın diye

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Dünde aynı hikayeyi anlatıyordun.. Senin gibiler yüzünden borsadan çıkmaktan vazgeçtim.. Bu kadar ısrarla düşecek algısı yaratmanızın altında başka Bi şey var muhakkak

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Benjamine basıyorlar. Swap haberi mi var gene?
    https://paraajansi.com.tr/hazineden-...-aciyor/15371/

3. Hepimiz aynı tecrübeyi yaşamışızdır, boşver, tecrübe maliyeti de geç, ancak viopta devam edeceksen uzun bir süre 4-5 kontratı geçmeden işlem yap, burası spot piyasadan hisse alıp satmak gibi değil, dinamikleri hareket tarzları bambaşka, o yüzden hissede iyiyim neden kaldıraç kullanıp daha çok kazanmayayım diye bir fikir kısacık sürede yok olmanız ile sonuçlanabilir, bol kazançlar
     Alıntı Originally Posted by Karakusak58 Yazıyı Oku
    öncelikle 70 cortla girmek beni baya gerdi amma velakin inandıgım birşeyler vardı yıllardır borsada alır satarım viopta bu kadar aceleci olmamam gerekiyordu deneyim oldu benim için ... her neyse mayısın son günleri haziran başı gibi global düşüş gelebilme ihtimalne karsı açtım cortları kendimce beliren emareler vardı ... köprüden önce son çıkış günleri sp 500 3000 üzerinde hafta boyunca kalıcı olacagına inanmıyorum..ortada hiçbir pozitif haber yokken bu yükseliş tamamen shortcuları öpmeye yönelik bakalım abiler her 250 kademede mecbur 5 kontrat longa dönmek kaydıyla devam ederim yoluma iyi olan kazansın hayırlısı
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Yarın,

Uzay yolculuklarında büyük gün..

https://www.youtube.com/watch?v=0V2EyWqJNZI

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

olayı süper anlatmışsın

Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Hepimiz aynı tecrübeyi yaşamışızdır, boşver, tecrübe maliyeti de geç, ancak viopta devam edeceksen uzun bir süre 4-5 kontratı geçmeden işlem yap, burası spot piyasadan hisse alıp satmak gibi değil, dinamikleri hareket tarzları bambaşka, o yüzden hissede iyiyim neden kaldıraç kullanıp daha çok kazanmayayım diye bir fikir kısacık sürede yok olmanız ile sonuçlanabilir, bol kazançlar

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Piyasa kapalı ondan, yarın sabah açılış öncesi bakmak lazım.
    Teşekkürler. Orijinal günah işleyecekler yani.

bir halt olacağı yok.

Sayfa 88/1003 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •