Sayfa 88/263 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 697 - 704 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. Çok pis terste kaldık.1 kademe aşağı vermeyen kağıt hızla aşağı geliyor şimdi.aslinda kısa vadeli sağlam noktası 4.80 ler.biz 6 ya hareket yapcak diye atlamistik.hisse bir grubun elinde olduğu belli.su anda fiyatı yabancı payindaki alış ve satışlar belirliyor.ordaki oyuncu kimse spekte odur burda.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gerçekleri yazınca birileri rahatsız olmuş yazı silinmiş wayy memleketinin haline burada sadece biz yıl yıl gerçekleştirilen olayları yazdık admin arşive baksan göreceksin.ytd

3. Dün yazdıklarımı daha öncede yazdım zubuklerin yaptıklarını içerikte hep tarih tarih doğrular yazıyordu ama yazı silinmiş nedensiz yere o zaman ne yqzacagimizda soylensin burayida patronlar yönetiyor herhalde. Sizin yedi ceddinizin ............. Yakında eski halime sokacaklar küfür ve beddualar ucusacak havada.Vizyonsuz herifler.ytd

4. Philippcapital dün aldıklarının hepsini verdi

5. Hocam çok faydalanıyorum bu attığınız takaslarda.tesekkurler.
     Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Philippcapital dün aldıklarının hepsini verdi
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bana bakın zubukler siz saldikca beni mal sahibi yapıyorsunuz ve 2 aydır arsandan para kazanamadık.En son 6 üzeri satıp 5.10 maliyetle bekliyorum.Hala bostaki paraları her ihtimale karşı başka hisselere çorba parası için yatirdim ama oradanda bir şey çıkmadı.Butun bunlarin faturası sana çıkacak.Bu sefer 3_5 sene beklemiyecegim.Seneye 85 milyondan 150 milyona sermaye tavanını çıkarana kadar burdayım.Bu sene yaparsan seneye burada olmam.Sen bilirsin 12 ay uzun bir süre değil benim için.ytd

Sayfa 88/263 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •