Sayfa 88/247 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 1971 madde; 697 - 704 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. Sn iletişim kap göndermek astorun işi üretiyor teslim ediyor yeni anlaşma yapıyor evet alsatla çok meşkul olanlar var ama çoğu aşağıdan sattı sonra yüksekten tekrar alıp trade etmeye çalışanlar yani lotları azalıyor git gide sonra trade ederek tekrar aynı lota ulaşmaya çalışıyorlar Bi zaman gelecek bu asansörlük bitecek
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. astor kendine guvenen yatirimcinin yeri

9 gündür yeni yeni düzeltme yapıyor, altını doldursun yerini yapsın. Bu hafta büyük ihtimalle genel kurul toplanıp temettü oranı belli olur, teslimat kapları atılır. Normal şartlar devam ederse güzel güzel gideriz..

4. Asansör olmasının nedeni robotları endeks ve astor ile sabitlemişler.. Dolayısıyla robotlar endekse göre alıyor veriyor.. Tabi sıkı alış gelipte tahtanın altları dolarsa robot bu sefer üstleri tarayıp alıyor..şimdi ihtiyacımız olan yeni proje ve işlerle ilgili kap haberleri.. Artık 2022 bitti 2023 yılına odaklanmamız lazım.. Şirketin kasasında 2023 ilk çeyrekte 2.5 milyar nakit göreceğiz..Astor un son çeyrek karı 727 milyon geldi..aynı performansı devam ettirirse 2023 ilk çeyrekte kasadaki nakit etkisiyle beraber 800-1000 "milyar arası net kar gelebilir.. Genelde ilk çeyrek karlar tüm firmalarda düşüktür. Ama Kasadaki 2.5 milyar nakitin şirketin karlılığına katkı sağlayacağını düşünüyorum..

5. biri gelip burada net kar marjı 14 felan diyordu hatırladınız mı Bi kontrol etsin şimdi neymiş net kâr marjı

6. Arkadaşlar 2023 için kar beklentiniz nedir?

7. 3.5 4 arası

8. Galiba Bi kap gelecek çarşaf

Sayfa 88/247 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz