Sayfa 88/327 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 697 - 704 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

1. anadolu sigortaya da alışlar gelmiş...sigorta sektörü bu aralar çok atak olacaklar...endeks düşse dahi düzeltmelerini tamamladıkları için çıkışlarına devam edip üçüncü çeyrek bilançolarını satın almaya başlayacaklar...o yüzden de önümüzdeki günlerde sigortalar güvenli liman hüvviyetine girecek...özelikle aksigorta çok güzel...artacak karı ve temettüsü ile ağızları sulandıracak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by omerby Yazıyı Oku
    Hissede satış yapanlar Citybank ve Deutche.dir ve satışlarını Merill aracılıgıyla yapmışlardı.
    Akgrt.benim için al/unut zamanı geldiğinde temettünü al hissesidir. Almıştım bekliyorum.
    Hayırdır sen DEVA.dan ümidini mi kesmeye başladın. Malum orada da nöbetçiyim.Ama forumlarda pek olmam. Slm./ytd..
    Kesmedim, ordada bekliyorum. Ama akgrt 7 8 aydırlı öyle yada böyle elimdedir. Akgrt çok ucuz kaldı pozisyon arttırdım. Deva bilmiyorum ama sanki şu at ilaç zammı ile asıl hareket edecek gibi

Alarkodada kısmi pozisyonum var, onada 4 senelik perspektifle bakıyorum. Allah can sağlığı versin az çok 3 5 üstüne atarız. Ama temettü potansiyeli önemli. Neden akgrt? İnsanlar artık mal sahibi olmaktan çok malı koruma güdüsüne girdiler. Bu akgrt ye yansıyacaktır.

Akgrt en az 9 hatta 10 taban olmalıdır. Temettü hissesi 5 fk da olur mu?

5.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Akgrt en az 9 hatta 10 taban olmalıdır. Temettü hissesi 5 fk da olur mu?
    tavan diyeceğine taban demişsin... ama önemli değil biz anlayacağımız anladık...

bende bu hisseye ilk baktığımda gördüğüm karları ve hissenin durduğu fiyata baktığımda gözlerime inanamadım..bir kaç kanaldan baktıktan sonra daha yeni bu ucuzluğa inandım...millet şu anda tavan tavan giden hisselere alışmış o yüzden de 3-5 ayda %70 belki de %100 lük çıkışlara burun kıvırıyor...yok efendim ben bir ayda o kadar kazanayım diyor..

ama açığa satışlar başlayınca ve ordan burdan sopalar yiyince belki de aylarca kar yüzü görmeyince koşarak buraya gelecek ama o vakit de geç olacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. eskiden bist-30 ve bist-50 hisselerinde sopa yiyen orta çaplı spekler dönüp küçük hisselerdeki ky bir güzel döverek hıncını çıkarır daha sonra tekrardan eski mekanına giderdi...açığa satışların gelmesi ile ilk etapta yan hisselerden kaliteli hisselere kaymalar görülecektir...speklerin büyük bir çoğunluğu iyi hisselere geçmeye başlayacaklardır...iyi hisseler doyuma ulaştıktan sonra da tekrardan diğerlerine göz atıp orada haşlayacakları ky ları arayacaklardır...

o yüzden de önümüzdeki dönemde temel çok önemli olmaya başlayacak...artık her hissenin sorgulanması devri başlayacak..bir yatırımcı olarak bunlara dikat etmemiz gerekiyor..

7. Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı ağustosta %165 arttı.Olumlu
    Kaynak:BloombergHT

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Trafiğe kaydı yapılan yeni taşıt sayısı ağustosta %165 arttı.Olumlu
    Kaynak:BloombergHT

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    güzel haber....

Sayfa 88/327 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •