Sayfa 880/1002 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Bazen şirketler açıklama yapıyor kayıplarımız aktifler ile karşılaştırınca çok önemsiz seviyededir vs.
    Yani küçük görmek isteyince bir bahane buluyorlar, büyük görmek isteyince de bir bahane buluyorlar.

314 milyar dolardan Türkiye'de pay alabilir. %1 olsa 3,14 milyar dolar eder.

>>>>>>>>>
    İATA: GLOBAL HAVAYOLLARININ KORONAVİRÜS NEDENİYLE 314 MYR DOLAR GELİR KAYBI YAŞAMASI BEKLENİYOR
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. bugün benim 117.000 üstünde bekleyen 5/10 cortumu versin isterse 121.000 e kadar alabilir...bu poza çok istekliyim. 1 hafta uzak kalmam hatırına palacan yap bir kıyak...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Bu havacılık firmalarının yükselmesinin hikayesi, bizim firmalar sağlam2-3 ay uçulmasa da batmaz. Ama batan firmaların pazarda doğuracağı boşluğu bizim firmalar doldurur gibi bir şey olmalı. Aksi açıklaması yok. Özellikle thy.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Diyelim bugun eksi 10 bin tl var.

Yarin sabah sana mesaj gelecek saat 14.30 a kadar bu farki kapatmak icin.

1. Teminat ekleme
    2. Pozisyon kapatma

Bunlardan birini yapmalisin. Eger olurda 14.30 a kadar kaybini telafi edersen marjin senin icin olmayacak.
    Evet ben de bunu diyorum. Dün shortlayan ilk saatte 113950'nin altında shortlamadıysa bugün için teminat eklemek ya da pozisyon kapamak zorunda değil. Asıl sıkıntı kapanışa kadar gevşemezse yarın mc saatinde olacak.
    "I would never die for my beliefs because I might be wrong."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bazen şirketler açıklama yapıyor kayıplarımız aktifler ile karşılaştırınca çok önemsiz seviyededir vs.
    Yani küçük görmek isteyince bir bahane buluyorlar, büyük görmek isteyince de bir bahane buluyorlar.

314 milyar dolardan Türkiye'de pay alabilir. %1 olsa 3,14 milyar dolar eder.

>>>>>>>>>
    İATA: GLOBAL HAVAYOLLARININ KORONAVİRÜS NEDENİYLE 314 MYR DOLAR GELİR KAYBI YAŞAMASI BEKLENİYOR
    29 milyar dolardan 314 milyar dolara cikmislar.

Ilk raporlarda beklenti 29 idi.

6. Hangi hisseye girişiyor herif thyo mu
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Bu havacılık firmalarının yükselmesinin hikayesi, bizim firmalar sağlam2-3 ay uçulmasa da batmaz. Ama batan firmaların pazarda doğuracağı boşluğu bizim firmalar doldurur gibi bir şey olmalı. Aksi açıklaması yok. Özellikle thy.
    Spekulatif atak. THY zaten dunyada en cok yere ucan havayolu sirketidir.

Pgsusun ucuslarinin buyuk cogunlugu ise yurtdisina.

Yani su fiyatlamalarin saglikli bir aciklamasi yok.

Sayfa 880/1002 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •