Sayfa 880/985 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ara bulursun vites kolunun hiç gözükmez o kol öyle bir yerine soktum ki şoförün. Şoförün gözlerine bak anlarsın gözündeki yaştan.
    Puhahhaaha
    dayu alemsin yahu
    Hamdım Piştim Yandım

2. x30 spot

fokus YF

10 milyonluk alım dalgası geldi

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. ITALY TO START EASING VIRUS LOCKDOWN ON MAY 4, CONTE SAYS

Avrupa kıpırdanmaya başlıyor

4. 2008 yılında 64999 endeks hop aşağı 47000 endeks sonra toparlanma hop 58000 puan sonra da güm 18400 endeks

5.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    En yakın 2008 bile kriz olunca %55 60 a yakın kayıp verdi. 2001 daha fazla 99 da o civarda 94 berabt.

Gelmıs buraya 120 den 80 e düşmüş kriz diyor. Ne krizi diğer yıllarla kıyasşaman için endeksın 125 bınden 50 bıne gelmesi gerekir o kategoriye girmesi için bunları kaile almayın sadece okuyucuyum gülüyorum bu trollere
    katılıyorum üstad en son krizi 2008 gördük. bu tarihden sonra kriz olmadı.Şunu da unutmayalım ki tam 7 senedir düşen bir borsamız var(dolar bazında) ben ona bakarım. ve aşağı gidecek çok yolumuz var daha, nerden,ne zaman döner soruları anlamsız, ister üç ay sonra gelsin, ister yedi ay sonra gelsin o seviyelere önemli değil. burada yorum yazanların kaç tanesi 2001 krizini gördü acaba.sabırlı olun ve bekleyin

6. Merhabalar.
    Bu işin üstatlarına bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
    Haziran vadeli bir hissede uzun pozisyon aldım.
    Hisse mayıs ayında temettü ödemesi yapacak ve fiyatı düşecek.
    Ben temettü ödemesinden pay alır mıyım?
    Yoksa bu durm benim zararıma mı işler.
    Teşekkür ederim.
    saygılar.

Alıntı Originally Posted by esaret Yazıyı Oku
    katılıyorum üstad en son krizi 2008 gördük. bu tarihden sonra kriz olmadı.Şunu da unutmayalım ki tam 7 senedir düşen bir borsamız var(dolar bazında) ben ona bakarım. ve aşağı gidecek çok yolumuz var daha, nerden,ne zaman döner soruları anlamsız, ister üç ay sonra gelsin, ister yedi ay sonra gelsin o seviyelere önemli değil. burada yorum yazanların kaç tanesi 2001 krizini gördü acaba.sabırlı olun ve bekleyin
    bekleme konusu ayrı bir konu..eğer spotta işlem yapıyorsan ve daha da düşeceğine eminsen beklersin.. tecrübe ve zamanlama optimum şartlarda oluşur..ama bu şartların oluşması zor bir kombinasyon..herhangi bir hissede dibi bulamazsın.. zamanı ve şartları değerlendirip kademeli poza girmek daha iyi bir hareket tarzı olabilir..

diğer yandan.. viopta her zaman fırsat var.. her zaman derken belki her gün olmayabilir ama her hafta mutlaka bir strateji geliştirip, long veya short, market neutral, arbitraj vb, poz açabilirsin..ve viopta herhangi bir hissenin keyfini beklememize gerek yok.. genel piyasa, endeks ve hisseler arasındaki göreceli değişimler zaten çoğu kez fırsat veriyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. Adam tobo içinde tobo yapıyor...

İlki kusursuz çalıştı...

İkincisi henüz under construction aşamasında...

Çizilip tamamlanması için 116.900' e doğru bir salto, ardından tekrar 118.200' e gelmesi gerekiyor...

Bundan sonraki 118.200 kırılımı ise direk 120.500' ü hedefler...

O yüzden 117.950' den şort açtım, 1000 puan aşağıya gelirse longa döner beklerim...

Sayfa 880/985 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •