Originally Posted by Pestilence Üstat benim de kalmadı yapacak bir şey yok olmadı az zararına kol keseceğiz Ben asla kesmem Cakallara yedirecek param yok benim
Originally Posted by Webster Donerse pandemi durumuna gore aes dusunulebilir Ytd Evet ben de onu düşünüyorum. 66 dolarda durdu düşüş.
Originally Posted by Webster Benim zamanim kalmadi vefam Originally Posted by Webster Ben asla kesmem Cakallara yedirecek param yok benim Zaman niye kalmadı.
TGE'de de petrol var. AES'te türev var.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Webster Ben asla kesmem Cakallara yedirecek param yok benim Üstat hiç ummadığımız anda teknoloji hisseleri tavan yaparsa şaşırma çok ilginç piyasamız var senden daha fazla bilgim yok emin ol bir umut bekliyorum
Originally Posted by myfinans Zaman niye kalmadı. Ustad merso fiyatlari artyor Gecen sene portfoyume iki merso aliyordum Abartmiyorum Uc ay once merso aliyordum birde hatri sayilir param artiyordu Simdi zar zor yetiyor Bekledikce anca tempra alacaz
Originally Posted by Pestilence Üstat hiç ummadığımız anda teknoloji hisseleri tavan yaparsa şaşırma çok ilginç piyasamız var senden daha fazla bilgim yok emin ol bir umut bekliyorum Hem fikiriz vefam ama teknodan once merso fiyatlari tavan yapti 😄
Originally Posted by Market Soul TGE'de de petrol var. AES'te türev var. Afs iyi istikrar sergiliyor hocam
Forum Rules
Yer İmleri