Sayfa 880/1004 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. 1575 flat. Bugün işler kesat buna da şükür izleyelim biraz.

2. 1575 cort. Böyle yiycek mi bakalım.

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

ince ayar çekiyor pala.!!!
    doğal buluyorum ..bu durumu sistem cross olursa 1585 zirvesi sert olmuş olur NEDENİNİ AÇIKLAMIŞTIK.!!DÖNERSE BU YÜZDEN diye.!!
    ancak bu kısalarda ki hareketin durumu özetle 1585 1570 1570 altında 1544 gibi gider.!!izleyelim bajalım hisse bazlı bir gramsıkıntım yok toaso devam
    dün satış yiyenler bu gün yatay artı da şişe petkm tüprş gib
    1570 KIRILIRSA saatlikte aşağı yönlü mcginley 5 14 cross olacak bu değerin kısalarda önemini söylemiştim.!!
    ARAFTA sokacak bizi.!!!
    MCGİNLEY trend görünümü https://www.tradingview.com/x/GAtf5txF

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen hala bik bik konuşuyormusun rezil oldun terbiyesizce yazılar yazıyorsun hala saçmalamaya devam ediyorsun..hakaretlere devam ediyorsun..senin gibilerinden yılacağımı mı sanıyorsun.. çok beklersin..düşük ligdesin..

mevzu ne ?

aylardır ricaları uyarıları anlamayan bir şahsiyete (yani sana) isim vermeden ortaya bir yazı yazarak forum yönetiminden ricacı oldum..uzun alıntı yazıları ve bir mesajda 10 grafik gibi manasız şeyleri söz konusu ederek..bunlar okunabilirliği azaltıyor dedim..

bunun üzerine yönetim benim öne çıkardığım konuyu destekledi ve paylaşım adabı konusundaki duruşunu gösterdi..

olay buraya kadar bir forumda ele alınabilecek şekilde normal gelişti.. ama sonrasında sen ve abka olayı büyüterek kişiselleştirdiniz.. çirkinleştirdiniz.. olayın özeti budur..olay gelmemesi gerekn yerlere bu ikisi ve hakaretleri nedeniyle geldi..
    discrutus işin gücün siyasi yazı. Başka bir şey yazdığın yok. Seni engelleyeceğim. Ret listesine

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    discrutus işin gücün siyasi yazı. Başka bir şey yazdığın yok. Seni engelleyeceğim.
    ahah bir trol daha.. hahaha.. hem siyasi hem finansal yazıyorum anlamazsın sen.. 360 derece bakış açısı.. hadi yaylan şimdi..engellemediğin kabahat şimdiye kadar.. hahaha..zavallı engelleyecekmiş.. engelleyecek adam söylemeden bunu yapar..karşıdakinin ruhu bile duymaz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM TARİFİN son bacağı.!!!
    ne oldu short diye diretene tecavüz edebilir dedik sen 1 dk de yakalasanda trend güçlü kardeşim.!!
    son düzlükte olası salınımda fibo aşılan değer 8,43 evet önemli bir değer ama son düzlükte oluşan sistemsel dük baya bir olumlu benim gözümde ..short yönlü kazanç long yönlüden gene az olabilir.!!
    NORMAL ŞARTLAR ALTINDA..TAYYAEPİN ABSÜRT YAŞATTIKLARI DIŞINDA.!
    durum şu;
    indikatör bant içi salınımlarda iki yönlü konuşup median değeri belirlemiştik.!!!
    aha da durum.!!

anlatmaya çalıştığımız bu işte sonra biz algıcı BİZ YANILMIŞ OLUYORUZ.!!!
    8,24 bant onayı aldıktan sonra gidiyor görece 8,43 eğeri güçlü ama asıl güçlü alan burası değil.!!
    artık net güçlü yer 8 FİYATI !!!
    eee biz ne dedik RİSK AKZANÇ.!!!
    KİM KAZANMIŞ kaşınan shortçular mı LONGCULAR mı.!!!

TOASO ya gelirsek te AHA O ISRARCI ARAKDAŞ YAKIN STOPLA SİSTEMSEL SHORT DENEYEBİLİR şimdi YERİNDE İŞTE emare var..AMA ŞU RİSK VAR short stop çok yakın.!!!
    40,46 DAN sonra mac ginley dip bandı olası...
    BU AYNI SENARYO KRDMD de de gözükse de üst bant onayı almış durumda...
    MANTIK ilişkisine bakarsanız short yönlü kısa stop emareli toaso KAZANÇ oalrak daha yakın.!!!
    ban oynarsa zengin eder bant içi onay alırsa KORKUN.!
    41,32 üstünde bir seanslık kapanışı toasoyu BOĞA yönlü trend 2. onayına iter.!!!
    ŞU DURUMALRI ÇOK OLASI GÖRÜYOR spotta HALA elimde tutuğumu belirtmek isterim.!!!MALİYET İLK FİBO DEĞERİ AŞILINCA 33 tl.!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    sabahtan beri herkes short ve kötü bir haber/gelişme bekliyor..

pala inatla tabelayı yukarıda tutuyor..

laf aramızda bi ekşın durumlar yaklaşıyor sanki..

çok merak ediyom acaba akşama eve giderken parayı mı alcaz ? babayı mı ?

8.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    sabahtan beri herkes short ve kötü bir haber/gelişme bekliyor..

pala inatla tabelayı yukarıda tutuyor.. bi ekşın durumlar yaklaşıyor sanki..

çok merak ediyom acaba akşama eve giderken parayı mı alcaz ? babayı mı ?
    Poz ne başkan?

Cortcular yüzünden düşüremiyor düşesi var ama marcini bekliyo.

Sayfa 880/1004 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •