Nebati.!!!!
Ne arıyon!! !!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Nebati.!!!!
Ne arıyon!! !!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Borsaya açık şirket olduğundan isim vermiyim ancak koskoca fabrikaların elektrik açması sınırlandırılmış asdaddaada.hammadde istiyorum makineleri çalıştırmak yasakmış diyorlar.
Ben daha istanbul anadolu yakasına bile geçmiyorum tüm müşterilerim onlarca yıldır avrupa yakasında.güneydoğu Anadoluda ki madolardan tutun bir sürü kurumsal firma mal almak için telefonları susturmuyor. Yapsam malım bitiyor yerine yeni mal alabilecek miyim meçhul.yapmasam insanlara yazık.ne olacak bilmiyorum.
Rusya’da İstanbul Havalimanı’yla ilgili inceleme başlatıldı
Rusya’da savcılık kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı‘nda mahsur kalan Rus vatandaşları için inceleme başlattı.
Rusya’da Moskova Bölgelerarası Ulaştırma Savcılığı, İstanbul Havalimanı’nda kötü hava koşulları nedeniyle uçuşlarda yaşanan gecikmeler ardından yolcuların haklarının ihlal edilip edilmediğine ilişkin inceleme başlattı.
https://tele1.com.tr/rusyada-istanbu...atildi-553475/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri