Sayfa 881/1006 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    arkadaşlar seçimden önce yazmıştım reis halleder diye.inanmadınız bak halletti yawhalen enflasyondan korkan faiz gelirini beğenmeyen arkadaşlar var.yapmayın etmeyin.dolar 4.50 lere enflasyonda tekrar 7-8 lere inecek fazilerde 11-12 gibi.büyük tabloyu görün 2023 hedefini ey fazi lobisi felaket arkadaşlarım yarenler.
    Türkiye ekonomisinin geldiği noktaya baktığımızda Reis'in Türkiye'yi "hal"lettiği doğru. Kayış geriye doğru sarmış durumda.

Doğrudan yabancı yatırımlar durmuş, enflasyon AKP'nin ilk iktidar yılındaki rakamlara dönmüş, var olan kaynaklarımız içeride dışarıda yaratılan güvenlik problemlerine tahsis edilmiş durumda, mali disiplin sizlere ömür, millet kamplara ayrılmış, birileri de bunlarda Reis'in başarısını görüyor.

Pembe mevhumu domatesten gözlüğe yayılma gösteriyor anladığım kadarıyla.
    Son düzenleme : ekfuture; 04-07-2018 saat: 10:47.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2. birde ekonomi veya maliye bakanı yigit oluyormus aboooo o zaman dolar 6 faizde 25 olur ..mehmet simsek veya ali babacan dısında 16 yıldır ekonomiden anlayan birine rastlamadım ben iktidar partisinde

3. Arkadaşlar, cuma özel banka bono dönüşüm var. Bu kez 32 gün mevduat düşünüyorum. Bugün iyi oran alanlar burada paylaşırsa faydalanırız.

4. dun aksam yazdıkdık gostergede 19.80 direnc orasının ustunde birkac gun kalırsa 24 e gidebilir diye ..dolarda yardım ederse daha cabuk olur dedik bugun dolarda gidiyor gostergede tamda 19.80 de .

5.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Türkiye ekonomisinin geldiği noktaya baktığımızda Reis'in Türkiye'yi "hal"lettiği doğru. Kayış geriye doğru sarmış durumda.

Doğrudan yabancı yatırımlar durmuş, enflasyon AKP'nin ilk iktidar yılındaki rakamlar dönmüş, içeride dışarıda var olan kaynaklarımız yaratılan güvenlik problemlerine tahsis edilmiş durumda, mali disiplin sizlere ömür, millet kamplara ayrılmış, birileri de bunlarda Reis'in başarısını görüyor.

Pembe mevhumu domatesten gözlüğe yayılma gösteriyor anladığım kadarıyla.
    İnsanlar çaresiz olunca, artık en ciddi konuları bile konuşamaz oluyor. çözümü, gırgır, hiciv ve magazinde buluyor. Çok zor durum. Hani derler ya ; aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık diye. Muhalefetin haline baktıkça iyice afakanlar basıyor insanları.

6. Aktif n kolay 19.59 yapmış. Sattık aldık yine. 500 k ya kadar burada devam. Üstü burgan...

Yatırım tavsiyesi değildir

7. Sanırsam altına girilir buralardan..

Yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    ne ucuz kaldı sence ? bende birkac esturuman var ama su an icin yukselmeleri icin yeterli veri yok ...bunlardan ayrıyetten guzel hisseler var bunlar zaten kurdan dolayı ucuzladılar dolar bazında birde enflasyondan dolayı ucuz kalacaklar dogru hisseyi yakalarsak orta uzunda adamı ihya eder
    Cesaretin var mi aska?

Kalbim carpiyor bi baska...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 881/1006 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz