Sayfa 881/1002 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Gelir dilimlerine göre vergi var yurtdışı hisse etf kazançlarında. Harici temettü ödemesi olursa ödemenin %20'sini ABD kaynağında kesiyor geri kalan miktar diğer hisse kazançlarına eklenip vergisini istiyor devletimiz.

70.000 TL'ye kadar Yüzde 15

150.000 TL'nin 70.000 TL'si için 10.500 TL, fazlası Yüzde 20

370.000 TL'nin 150.000 TL'si için 26.500 TL, fazlası Yüzde 27

1.900.000 TL'nin 370.000 TL'si için 85.900 TL, fazlası Yüzde 35

1.900.000 TL'den fazlasının 1.900.000 TL'si için 621.400 TL, fazlası Yüzde 40 vergisi var.
    Hocam teşekkürler.

Blockchain ve elektrikli araçlar etf lerini aldım. yavaş yavaş her şeyi geçireceğim. Kazanalımda veririz o vergileri. Blockchain ETF alır almaz %6 gitti bugün.

Elinde fon olanlar bugün böyle kapatırsa iyi getirecek.

2. Gedik yatirim , Yancep uygulamasi varmis aramizda tecrube eden var mi ? Fon satista valor avantaji sunuyormus sanirim.

Burada tum fonlar yer aliyor mu yoksa gedik yatirimin sisteme ekledigi fonlara mi yatirim yapabiliyoruz sadece acaba ?

3.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Gedik yatirim , Yancep uygulamasi varmis aramizda tecrube eden var mi ? Fon satista valor avantaji sunuyormus sanirim.

Burada tum fonlar yer aliyor mu yoksa gedik yatirimin sisteme ekledigi fonlara mi yatirim yapabiliyoruz sadece acaba ?
    Hocam anladığım onların sepetlerini seçiyoruz temkinli atak dengeli gibi. Fon sepeti oluşturup bize sunuyorlar.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ben de bir miktar RIK almıştım ama nedir ne değildir fazla incelememiştim, son bir haftadır bakıyorum yerinde sayıyor, demek ki nedeni buymuş, ben içinde hisse de var sanıyordum şimdi baktım hiç yokmuş neyse kalsın artık, şimdi satsam aynı şekilde ne alacağım diyorum ppf de yeterince var, yabancı ve yerli hisse fon trenini de kaçırdım.
    valla hocam para pazartesi hazır olacak ama şimdilik planım Nasdaq'a yatırmak. AFT ve IJC gayet iyi gidiyor. bist riski almadan bisti kaçırmama fırsatı sunan tek enstruman bu gibi görünüyor şu an. bist 5500'e düzeltme yaptımı tekrar biste kaydırırım diyorum. satranç oyuncusuna döndürdüler bizi bu ülkede: )

5. NASDAQ endeksindeki dünkü artışın yerli fonlara yansıması ertesi gün yani bugün olur mu?

6. Sn. kentuf un bir sozu var '' is is yapmaz , adam is yapar. diye ''

Fon is yapmaz , fon yoneticisi is yapar diyebiliriz sanirim.

Fon yatiriminda , portfoy yoneticilerinin onemli oldugunu dusunuyorum.

Gecmiste tcd portfoy yoneticisi degisince olanlari gorduk , re-pi fonlari ne olacak bakalim kubilay bey ayrilinca. Takipteyiz.

7.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Hocam anladığım onların sepetlerini seçiyoruz temkinli atak dengeli gibi. Fon sepeti oluşturup bize sunuyorlar.
    üstadım gedik yatırımda aktif kullanmadığım bir hesabım vardı. hemen giriş yapıp inceledim. bütün fonlar alınıp satılabiliyor. katagorilere ve aylara göre getiriler kontrol edilebiliyor. yani gri portföyün foneria uygulamasına biraz benziyor gibi. valör avantajı varsa süper olur

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım gedik yatırımda aktif kullanmadığım bir hesabım vardı. hemen giriş yapıp inceledim. bütün fonlar alınıp satılabiliyor. katagorilere ve aylara göre getiriler kontrol edilebiliyor. yani gri portföyün foneria uygulamasına biraz benziyor gibi. valör avantajı varsa süper olur
    Teşekkürler doğrusunu öğrenmiş olduk. 19 Haziran da tefas fonları sisteme ekledik diye twit atmışlar şimdi ayrıntılı bakınca. Kendi sitelerinde ise halen oluşturduğumuz fon sepetlerine yatırım yapabilirsiniz yazıyor. Çok küçük bir miktarla fon alım satımı yaparsanız valör avantajı var mı yok mu onu da öğrenmiş oluruz Sn Hayrani. Komisyon oranı ile herhangi bir bilgi veriyor mu uygulama.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Sayfa 881/1002 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •