Ve beklenen oldu! İsrail harekete geçti, Lübnan'a peş peşe saldırılar
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Bu vade çeşit az kaldı portföyde.
bugün kapatabildiklerimi (Ölü opsiyonlara bedavadan para ödeyip kapattım) son gün başıma iş açıyorlar teminatımı bağlayıp.
iyi miktarda da boşa cephane teminat çıkardım.
yarın extra fırsat çıkarsa, vakitte bulursam yaparız biraz işlem.
yarın uzlaşmaya gidecek pozisyonlarım.
şu anda ekran dolu olmasına rağmen poz flat sayılır.
eğer x30 yarın 100 puandan fazla yükselirse
11 kısa poz olur 12000 endekse kadar zarar yazar.
ama olurda 150 puandan fazla düşerse işte o zaman 58 kısa poz olur
altında ne kadar olursa kar yazar.
@akçay Tesla almış iyi günlerde binmek nasip olsun.
benim poz. da tutarsa kendime midibüs/OTOBÜS alacağım.
Bear_Bull
@BearBull26
soru görürsek, akşam vakit bulursak buradan klavyem yettiğince cevap veriyorum zaten.
internettekiler gibi ben kendimi satmasını beceremiyom , ama satan satıyor
BİZİMKİ DE ****** OLDU AMA SEN GİBİ ANLATAMIYORUM
Uzun süredir görüşememiş iki hanım arkadaş yıllar sonra bir misafirlikte karşılaşınca sohbete başlamışlar. Hal hatır sorduktan sonra biri diğerine, “Senin cin gibi bir kızın vardı, ne oldu, okudu mu, senin kız şimdi ne yapıyor?” demiş.
“Vallahi ne olsun kardeş, işte biliyorsunuz işe girdi geçen sene; Başını kaşıyacak vakti yok garibimin. İlk başlarda geceleri fazla mesai yapıyordu, sonra hafta sonları da çalışmaya başladı. Patronu onu çok ama çok sevmiş, her işi ona veriyormuş. Derken Ankara seyahatleri başladı. Patron nereye, bizim kız yanında oraya. Paris seyahatleri filan derken baktılar bu iş böyle olmayacak, patronu bir de ev tuttu. Sonra daha fazla yorulsun istemedi, artık işleri evden yürütüyor benim kız. Deliler gibi çalışıyor evladım.”
Sonra dönüp aynı soruyu o diğerine sormuş: “Eee, senin kızın ne yapıyor?”
Kadıncağaz da şaşkınlık içinde, “Vallahi bizimki de ****** oldu, ama ben senin kadar güzel anlatamıyorum” diye cevap vermiş.
Bear_Bull
@BearBull26
Şu türev ürünleri koordineli ve ne yaptığını bilerek öğrensem bana yeterdi..
Daha ne olsun diyorsun)
Bear_Bull Abi;
Siz sadece VIOP'ta mı işlem yapıyorsunuz, spot da var mı? Eğer spot yoksa neden VIOP? Özel değilse öğrenmek isterim![]()
Yer İmleri