Sayfa 882/1252 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

2.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Garan bile 20 ye varan derken denizin bu oranı vermesi çok düşündürücü

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Denizbank ta o/n 19 vadeli 21 var ,pazarlık yapılmış değil bilgi amaçlı aramıştım.Banka bonosu 56 günlük 23.54 ile satmışlar.

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Denizbank ta o/n 19 vadeli 21 var ,pazarlık yapılmış değil bilgi amaçlı aramıştım.Banka bonosu 56 günlük 23.54 ile satmışlar.
    Milyon+ icin mi sordunuz .
    100+ icin okadar çıkmıyor.

4. Bu akşam KİPA yı gezdim. Sıradan 30 luk Yumurta kolisi 22 tl. ( GÜRES ) , yoğurt SEk marka 12,5 tl. ( 2 gün önce 10 tl ) , Tereyağı en ucuzu 44 tl. en pahalısı 72 tl. olmuş.

Migros - Kipa kapılarında ve reklamlarında kurbanlık fiyatları asılı idi. O reklam ve fiyatları da toplamışlar. Sebebini sordum. Talep olmadı dediler.

Kipa da aldığım her ürünün raf etiketini fotoğraf çekerim. Kasada fiyatları kontrol ederim. Kırmızı mercimek 6,45 ten money karta 4,45 diye etiket vardı. 2 paket aldım. Selfservis kasadan geçerken mercimeklere 5,45 yazdı. İtiraz edince sistemi düzeltemeyiz ama biz size 2 tl. verelim dediler. Mutlaka kasa ile raf fiyatına dikkat edilmeli.

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Çok parada haram ,çok lafda ise yalan olur ..derler
    O kadar çok DÜŞÜNCE atıyorsunki ortaya biri tuttumu ben demiştim oluyor .
    Tipik herşeyi bilen adam modu örneğisin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Senden daha iyi bildiğim kesin [emoji23]

Yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu akşam KİPA yı gezdim. Sıradan 30 luk Yumurta kolisi 22 tl. ( GÜRES ) , yoğurt SEk marka 12,5 tl. ( 2 gün önce 10 tl ) , Tereyağı en ucuzu 44 tl. en pahalısı 72 tl. olmuş.

Migros - Kipa kapılarında ve reklamlarında kurbanlık fiyatları asılı idi. O reklam ve fiyatları da toplamışlar. Sebebini sordum. Talep olmadı dediler.

Kipa da aldığım her ürünün raf etiketini fotoğraf çekerim. Kasada fiyatları kontrol ederim. Kırmızı mercimek 6,45 ten money karta 4,45 diye etiket vardı. 2 paket aldım. Selfservis kasadan geçerken mercimeklere 5,45 yazdı. İtiraz edince sistemi düzeltemeyiz ama biz size 2 tl. verelim dediler. Mutlaka kasa ile raf fiyatına dikkat edilmeli.
    A
    Maalesef migros bunu çok yapıyor. Aman efendim yanlışlık olmuş falan, nalet olsun deyip değiştirmeyen ya da farketmeyen çok. O yüzden yaşasın Bim 😄

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Ben burada yılsonu 21-23 seneye de 25-30 bandı tahvillerde görülür demiştim.Birçok forumdaş 30 pek olası değil diyordu,bazı kağıtlarda MK oranı 30 şimdiden görüldü bile...Modaya uyup biz de tahminimizi güncelleyelim...Ben 25 olunca kademeli olarak tahvillerde girerim diye yazmıştım artık onu 40'a çekiyorum...40'a yakın oranlardan tahvillere girip TL mevduatçı olarak 2 yıldır yediğim dayağın rövanşını hazineden alacağım..
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Bu arada migrosa laf yok...İşini bilen adam evin stoğunu her zaman migrostan yapar..Ama bunun için biraz uzmanlık gerekiyor..TBG,GDİ,jet kasa,delist,genel money kampanyaları filan derken en ucuz alışverişi migrostan yapıyorum...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Sayfa 882/1252 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •