Sayfa 882/996 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ustad bu mk lar yarinki getirimi

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fpk yi nerden bakiyorsun

2.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Cds 413ten 388e gerilemiş görünüyor artık eurobond fonları da ufak bir artı getirir inş.
    Petrol toparlanıyor gibi dün aes alışı vermiştim bugün %8 civarı artıda görünüyor, bundan sonra taktiğim bu ppfde bekleyip abartılı düşen bollinger bandından çıkan, rsi değerleri 30un altına gevşeyen ne varsa alış vermek olacak özellikle bist hisse fonları, direk hisse, altın ve petrol. Kesinlikle değişen fonları girmeyi düşünmüyorum artık o riski alacağınıza stopajsız hisse yoğun fonlar çok daha mantıklı.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yalnız şu var RSI 30 altına gelip hemen yukarı tepki vermek gibi bir durum olmayıp uzun süre 30 altında kalabilir. Yani düşüş devam edebilir. Bu nedenle bu tip indikatörleri tek başına kullanmak yerine yardımcı göstergeler de kullanmakta fayda var.

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Yalnız şu var RSI 30 altına gelip hemen yukarı tepki vermek gibi bir durum olmayıp uzun süre 30 altında kalabilir. Yani düşüş devam edebilir. Bu nedenle bu tip indikatörleri tek başına kullanmak yerine yardımcı göstergeler de kullanmakta fayda var.
    haklısın elbette daha da düşebilir ama en azında riski düşük primli,rsi değerleri 70 üzerinde almaktansa buralardan alıp gerekirse bir müddet daha beklemek daha isabetli olacaktır.yalnız şu aralar teknik hareketlerden daha ziyade haber akışları daha önemli şu an gelecek çok olumsuz bir haber (bugün bistte olduğu gibi) aniden olayı terse çevirebilir.umalım ki güzel haberler gelsin en başta şu aşının bulunması çok iyi olurdu.

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Cds 413ten 388e gerilemiş görünüyor artık eurobond fonları da ufak bir artı getirir inş.
    Petrol toparlanıyor gibi dün aes alışı vermiştim bugün %8 civarı artıda görünüyor, bundan sonra taktiğim bu ppfde bekleyip abartılı düşen bollinger bandından çıkan, rsi değerleri 30un altına gevşeyen ne varsa alış vermek olacak özellikle bist hisse fonları, direk hisse, altın ve petrol. Kesinlikle değişen fonları girmeyi düşünmüyorum artık o riski alacağınıza stopajsız hisse yoğun fonlar çok daha mantıklı.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ara sira Bizleride bilgilendirebilirseniz cok sevinirim. Tau hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Bollinger bandindan cikmis durumda mi ? Ayrica petrol fonu bugun yuzde 8-9 arasi getirecek gibi . Dun 100 k yatirmistiniz, tebrikler bol kazanclar.

5.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ustad bu mk lar yarinki getirimi

evet ,getiriler yarın açıklandığında hesaplayın aynı oranları bulursunuz sizde

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Fpk yi nerden bakiyorsun

hesabım olduğu için internet bankacılığına girip fon fiyatlarını görebiliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Ara sira Bizleride bilgilendirebilirseniz cok sevinirim. Tau hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Bollinger bandindan cikmis durumda mi ? Ayrica petrol fonu bugun yuzde 8-9 arasi getirecek gibi . Dun 100 k yatirmistiniz, tebrikler bol kazanclar.
    teşekkürler bakalım henüz kar resmiyete dökülmedi,yarın petrol yine hafif de olsa yeşil kalabilirse aes'e satış vereceğim,daha önce de brent 54 lerdeyken aes aldım 3 gün kalıp 58 civarı sattım,geçen hafta 50 lerden alıp 53 civarı sattım bu kez de risk alıp alış verdim dün aslında 103 binlik alış emri verdim ama 101 bin almış neden bilmiyorum.
    tau fonuna gelirsek iş bankasının bist banka endeksi fonuymuş,bu konuda uzman filan değilim ama basit gözlemim günlükte bollinger bandının dışına çıkma yok lakin bandın hep diplerinde geziyor,muhakkak en azından bant ortalarına doğru hareket olacaktır,rsi değerleri 28 şu an 30'un altına sarkmış(kademeli alımlara başlanabilir seviyelerde) aşağıda rsi 19 lu değere kadar değip ikili dip yapmak isteyebilir lakin haber akışları çok belirleyici ufak pozitif haberler bile buradan yukarılara götürür bankacılık endeksini.
    ben 1 ya da 2 gün sonu negatif kapanışından sonra bu fonu alabilirim örneğin elimde varsa da katiyyen satmam bunun için çok geç.

8. Fiba internet bank mi
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    hesabım olduğu için internet bankacılığına girip fon fiyatlarını görebiliyorum

Sayfa 882/996 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •