Katılım endeksi değerleri, Bist30,50 ve 100'ün ortalama 3 katı artıda şu anda. Tabi akşama kadar değişebilir ama böyle kapatırsa görelim bakalaım mps'yi, ben de ona göre karar vereceğim artık...
Katılım endeksi değerleri, Bist30,50 ve 100'ün ortalama 3 katı artıda şu anda. Tabi akşama kadar değişebilir ama böyle kapatırsa görelim bakalaım mps'yi, ben de ona göre karar vereceğim artık...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün İş bankasından küçük bir miktar Tdg alım talimatı vermeye çalıştım. Saat 11:04 de verdiğim talimatın sonucunda gerçekleştirme tarihini 12.11.2020 yani +2 valör olarak gösterdi. Halbuki bu fonun valörü öğleden önce verilen talimatlarda +1 ve gerçekleştirme tarihi de 11.11.2020 olmalıydı. Sebebi hakkında bir fikri olan var mı. Yurtdışı piyasalar yarın kapalı olabilir mi mesela.![]()
Bir miktar getirisini takip edebilmek için nnf almıştım.Fona yatırımcı sayısı artıkça yönettiği miktar çoğaldıkça performans ciddi anlamda düştü.Dünkü getiriyi elde edebilmek için ya çöp hisselere yatırım yapmak lazım yada fon yönetiminin piyasa hakkında hiç bir bilgisi olmaması.Bu performansla yeni bir gpg olurlar.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
bu arada haydo dayı , mavi kuşta sazı biraz fazla eline aldı... umarım bir iletişim hatası yapmaz... bu işler nazik işler... cash kertik yönetimi yaşamının bütün alanında çok çok dikkatli olmanı da gerektirir...
büyük montanlı nakit parayı yönetirken insan gittiği helanın kuburunu bile ölçecek , acaba bunun içine düşüp kanalizasyona gitme riskim nedir diye gözlem yapacaksın
işte budur sözlerim ...
Son düzenleme : HMZ STBYK; 10-11-2020 saat: 17:26. Sebep: TESADÜFEN DOĞDUK, MECBUREN YAŞIYORUZ... Hayat bir deneyişim gözleşim ve eyleşim yeri , ENJOY !
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri