Sayfa 882/898 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Bir de konudan bağımsız...
    Bu ülkede "ben dindarım" diye bağıran kim varsa...(Dini, imanı, ibadeti kendine olan mü'minleri ayırıyorum.)

Hep USA(ABD) tezgahından geçmiştir.
    Fetö'den geriye doğru kaç siyasetçi sayarsanız, ya kendi, ya oğlu veya kızı geçmiştir ABD tezgahından.
    En müslüman, en dindar da bunlardır hep...

EK:
    Bazı arkadaşlar da "vay efendi dinime..."
    Bana ne, bize ne yahu. Yüce rabbim sorar sana hesabını vakt-i zamanı gelince.

Sen burada "çok biliyormuş" gibi finansal meselelerde garibanın kanına girme yeter.
    Git slota mı basarsın paranı, İbrahim'in peşinden mi koşarsın...
    Kime ne?
    Son düzenleme : KısaVade; 07-02-2025 saat: 02:57.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. Gecenin bu vakti aklıma geldi.
    Yine konudan bağımsız...
    90'lar Pop iyiydi yahu!

Bu geceyi de böyle bağlayalım:

3. Hocam şarkılarla mesajlaşmak

Hey gidi günler heyy
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Arkadaşlar bende bir dönem sasadan ekmek yedim hakkını inkar edemem. Lakin 2022 tepe noktasından bu güne kadar sasa yatırımcısını hiç korumadı evet ezdi, bitirdi, süründürüyor. Ben tartışma için örnek vermiyorum sadece durum tespiti yapmak adına 2022 tarihinde 1 milyon tl degilde 2020 de 1 milyon tl almayı denesek şu an kaç tl olacaktı bilginiz varmı. Evet şu an bende 3,87 tl den giriş yaptım bekleyecem çıkarı yok. Hep kötü kötü diyerek birbirimize şu sıkıntılı günlerde destek olmak varken neden köstek oluruz. Bu arada 2020 de anılan miktar kadar sasa alınsa aşağı yukarı şu an 13 milyon TL. değerinde bir sasa hisseniz olurdu. Bu da başka bir bakış açısı. Ben pozitif düşünmeye devam etmek istiyorum hepinize saygılarımı sunarım.

5. ...
    Son düzenleme : KısaVade; 07-02-2025 saat: 14:00.

6. Hisse fiyatı sürekli düşerken, aşağıdan al yukardan sat, lot sayını artır diyor.

Bir duayyen edası ile.

Hemşerim dikkatli yaz boş yapma.

Önce de yazdım, aklında olsun, ben öyle bir takip ederim ki, Çakırcalı'nın peşindeki Memet Çavuş kaç para.

7.  Alıntı Originally Posted by sultan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bende bir dönem sasadan ekmek yedim hakkını inkar edemem. Lakin 2022 tepe noktasından bu güne kadar sasa yatırımcısını hiç korumadı evet ezdi, bitirdi, süründürüyor. Ben tartışma için örnek vermiyorum sadece durum tespiti yapmak adına 2022 tarihinde 1 milyon tl degilde 2020 de 1 milyon tl almayı denesek şu an kaç tl olacaktı bilginiz varmı. Evet şu an bende 3,87 tl den giriş yaptım bekleyecem çıkarı yok. Hep kötü kötü diyerek birbirimize şu sıkıntılı günlerde destek olmak varken neden köstek oluruz. Bu arada 2020 de anılan miktar kadar sasa alınsa aşağı yukarı şu an 13 milyon TL. değerinde bir sasa hisseniz olurdu. Bu da başka bir bakış açısı. Ben pozitif düşünmeye devam etmek istiyorum hepinize saygılarımı sunarım.
    tşk ederiz.sizede hayırlı olsun bol kazançlar dilerim.

Sayfa 882/898 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •