Artan

11,44 10 11:02
127,60 10 09:55
171,60 10 10:59
43,60 9.99 11:02
9.442,50 9.99 11:01
Artan Hisseler

Azalan

27,26 -9.97 11:02
17,26 -9.96 11:02
188,00 -8.6 11:02
4,40 -7.17 11:02
1,39 -4.79 11:02
Azalan Hisseler

İşlem

4.138.331.717,50 11:02
4.066.249.109,58 11:02
3.678.641.695,40 11:02
3.080.594.147,60 11:02
2.878.874.573,30 11:02
Tüm Hisseler
Sayfa 883/948 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Viop - XV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Çiçek aşısının muciti TÜRKLER'dir.

Çiçek aşısını yapan Yörükleri görüp bizzat deneyimleyen, İngilterenin İstanbul sefiresinin eşi Lady Montagu 1718 yılında bu olayı İngiltere'ye götürmüş, Kraliçenin izni ile hükümlülerin üstünde denetmiştir.Sonra da İngilizler icadı denildi!

Alıntıdır.

Rivayete göre büyük,büyük annemin annesi tükrüğü ile ilk aşıyı uygulamış.

2. https://twitter.com/spectatorindex/s...260522496?s=19

Italyadada pik gorulmus. Vaka artis hizinda azalma var. Mayis ayindada abdde pik yapar. Fedin parasiyla borsalar yeni rekora gider bence

3. Virüs konusunda tüm ülkeler bir süre sonra Türkmenistan gibi davranacak....(Bunun diğer ekürisi Kuzey Kore)
    Herşey silinecek...

Haber dahi duyulmayacak, yapanlar içeri atılacak..!!!

4. Böyle zamanlarda hep George Orwell'ın "1984" isimli romanı aklıma geliyor....

Yıllar öncesinden nasıl bir öngörüdür...Müthiş bir zeka..
    Okumayanlara tavsiye ederim..

5. JP Morgan tahmini

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Corona istatistik günce durum.
    Virüs Çin'in ama sorun ABD'nin

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Tarım konusunda karalama...

Türkiye orijini tarım toplumu. Lâkin bunu dahi beceremedik. Beceremeyince kendimizi şöyle kandırdık: tarım ne ki, aslolan teknolojidir. Bir kamyon buğday veriyorsun karşılığında bir çanta çip alıyorsun. O zaman? Boşver tarımı oldu. E teknoloji de olmadı. Kaldık mı ortada? Bir milletin bütün birikimini göm betona.. göm zifte, asfalta... Bizden olmaz...

Konvansiyonel ve diğer tarım meselesine gelince.. Tarım ve sağlık bir arada olmalı. Suriye bakın onca yıldır iç savaşta, dış saldırı altında.. adamlardan patates zeytin getiriyoruz zeytinyağı bizden ucuz.. utanan var mı? Yok. Peki neden? Herkes üretiyor. Bunu araştırın. Her ailenin toprakla, ağaçla işi var. Öyle oturup dünya nasıl kurtulur, ahkam keseyim.. yok profesör yok müsteşar, vali, şef, genel müdür, danıştay, imam vaiz yok müftü... yüz milyon uyduruk tüketim odaklı sözüm ona iş (!) bölümleri ile bir yere varamayız. Herkes maaş alsın ama kimse üretmesin. Hepimizin çocuklarımız için de hedefi o. Aman yorulmasın, devlete kapak atsın, memurluk, ense, kolay maaş... En bilgili görünenimiz ne topraktan anlar, ne meyveden, ne hastalıklarından, ne hayvandan, ne üretimin zorluğundan, ne elleriyle yetiştirdiğinin zevkinden... Bizden olmaz. Durumlar kafamıza kafamıza da vursa, kıyamet geliyorum da dese tembel toplumuz. Boş vesselam.
    Son düzenleme : akresta; 05-04-2020 saat: 06:06.

8.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Tarım konusunda karalama...

Türkiye orijini tarım toplumu. Lâkin bunu dahi beceremedik. Beceremeyince kendimizi şöyle kandırdık: tarım ne ki, aslolan teknolojidir. Bir kamyon buğday veriyorsun karşılığında bir çanta çip alıyorsun. O zaman? Boşver tarımı oldu. E teknoloji de olmadı. Kaldık mı ortada? Bir milletin bütün birikimini göm betona.. göm zifte, asfalta... Bizden olmaz...

Konvansiyonel ve diğer tarım meselesine gelince.. Tarım ve sağlık bir arada olmalı. Suriye bakın onca yıldır iç savaşta, dış saldırı altında.. adamlardan patates zeytin getiriyoruz zeytinyağı bizden ucuz.. utanan var mı? Yok. Peki neden? Herkes üretiyor. Bunu araştırın. Her ailenin toprakla, ağaçla işi var. Öyle oturup dünya nasıl kurtulur, ahkam keseyim.. yok profesör yok müsteşar, vali, şef, genel müdür, danıştay, imam vaiz yok müftü... yüz milyon uyduruk tüketim odaklı sözüm ona iş (!) bölümleri ile bir yere varamayız. Herkes maaş alsın ama kimse üretmesin. Hepimizin çocuklarımız için de hedefi o. Aman yorulmasın, devlete kapak atsın, memurluk, ense, kolay maaş... En bilgili görünenimiz ne topraktan anlar, ne meyveden, ne hastalıklarından, ne hayvandan, ne üretimin zorluğundan, ne elleriyle yetiştirdiğinin zevkinden... Bizden olmaz. Durumlar kafamıza kafamıza da vursa, kıyamet geliyorum da dese tembel toplumuz. Boş vesselam.
    Tembel toplum yaratıldı dostum. tarlası bahçesi olana bu hükümet geldiği ilk yıldan itibaren. destekleme adı altında dönüm başına hey yıl para ödemeye başladı. adam baktıki 100 dönüm tarlası var. bunu ekip bictiğinde devletin verdiği parayı zaten kazanamıyor. naptı devletten destekleme parasını aldı tarlayı ekmedi biçmedi . hala bu devam ediyor. yani tembel toplumu yarattılar sonunda. ithalatın önünü açtılar birileri götürüyor bu durumda.

Sayfa 883/948 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •