Originally Posted by Pestilence Üstat ben de mercedes alacağım senin gibi fakat ikinci el 😁 Hayirli olsun vefam Mersonun ikinci eli bile tanktir tannnk
Originally Posted by Pestilence Üstad TTE den çıktığımda eğer petrol fiyatları düşük olursa AES düşünüyorum Cikamazsin ki İki gun arti 5 yapsa İstah senin cikmana musade etmez
Originally Posted by myfinans Siz bilirsiniz tabi, ama dediğim gibi mevduat başlığındaki başka bir arkadaşın yorumunu siz diye okudum cidden. Hocama soyle bir jmk avatari gider aslinda
Originally Posted by Webster Hocama soyle bir jmk avatari gider aslinda Aynen öyle.
Originally Posted by Webster Trendyolda ne is yapiosun ustad ayda 22 saat işyeri hekimliği yapıyorum. ankara kazanda depoda
Originally Posted by drselcuk ayda 22 saat işyeri hekimliği yapıyorum. ankara kazanda depoda Daktir parayi vuruyon haaaaa Yengeden zopa yemeye devammi
Originally Posted by Webster Cikamazsin ki İki gun arti 5 yapsa İstah senin cikmana musade etmez Doğruya doğru
Originally Posted by Pestilence Doğruya doğru Vefa sabret dostum. Paraya ihtiyacın yoksa bize düşen sabır. AFA fonu aldım patladı. En tepeden almışım. El mecbur sabredecem...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Forum Rules
Yer İmleri