Sayfa 883/1005 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sindo kıbrıstamısın...

3 gün kıbrıs yaptık geldik,
    şuanda Ağvada yazlık var oraya geçtik.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Geçen hafta ralliciler vardı ne oldusiyasi belirsizliğin olduğu yerde onlar sizden daha fazla bilgiye sahipse trade eden eder.Büyük resime bakın siyasi belirsizlik devam ettikçe gidişat iyi değil kolay gelsin özelden nerdesin diyenler fazla yazmıcam demiştim buraya emlak site açarsa orada paylaşımlar yaparız.
    tatildeyim .kolay gelsin
    Kırmızı günlerde o dediğin ralliciler hemen kayboluyor piyasadan sindoma abi, yarın endekis yeşillensin hepisi en dipten lönklemiş oluyor
    Kcholü geri yerine koydum, sensiz olmuyor buraları, daha sık yaz
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kırmızı günlerde o dediğin ralliciler hemen kayboluyor piyasadan sindoma abi, yarın endekis yeşillensin hepisi en dipten lönklemiş oluyor
    Bir ben beceremiyorum şu işleri. hayrını gör.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bir ben beceremiyorum şu işleri. hayrını gör.
    Beceremeyecek bir şey değil Zdx&Lunar Soul abi
    Çok basit
    Düşünce alıyorum çıkınca satıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

sevildiğini bil ben teknikçiyim 162 den ben vedalaştım kanal geçilemeyince 143 maliyetle .
    elimde 2 tahta var diğerlerini sattım geçen hafta.
    grafı takip et 154 altı kapanışlarda kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ben işim elverdikçe buradayım. haftalık ve aylık grafik bozulmadığı sürece yukarı potansiyel devam ediyor ve bu düşüş de düzeltme olur ancak.
    burada geçen perşembe falan düzeltme olmalı diye konuşuluyordu, haberler de nedeni oldu.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Forum üyelerimiz tam anlamıyla birer profesyonel. Her zaman dipten long açarlar ve tepeden shorta dönerler. Zarar eden adam görmedim ben. Zarar eden adamı forumda barındırmayız zaten.

Sonuçta bu forumda normalde memleketi Şırnak Atbaşı köyünden olup şalom malom diye takılıp tatillerini Yunanistan adalarından birinde Klitorisin Yeri adlı mekanda takılırken iş bankası hissesinden 1 milyar USD'lik alım (şaka değil adam yazdı) yapıp endekse hareket verecek güçte üyeler var. Ama işin garip tarafı bu adamlar foruma yazarak zamanlarını harcıyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,255
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eskişehir resmen yanıyor
    @ayhan53

odunpazarı evlerinin az ilerisinde
    Atatürk Bulvarı 77/a

yakınlarda / buralardaysan uğra serinletiriz.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 883/1005 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •