Sayfa 884/1006 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Bilançolardan sonra biraz gevşemiş olabilir ama boşa uğraşıyorlar Temmuz 3. haftasından itibaren tekrar yükselecektir oranlar buna mecburlar.Bankaların dışarıdan borçlanma maliyetleri arttı piyasalarda ciddi bir kırılma/trend değişikliği yaşanıyor yaşanacak.Sıcak paraya dayalı bolluk döneminin sonuna geliyoruz.Faizler 0.50 puan düşer 3 puan çıkar.Enflasyonun 15-16 olduğu bir ülke de bu kadar düşük faizle yabancı yatırımcı tl'ye yatırım yapmaz.453 milyar dolar dış borçtan bahsediliyor nasıl çevrilecek?Üretmeden habire tükettik ithalatımız ihracatımızın üstünde..Ülke içinde büyük şirkteler borçlu kobiler borçlu esnaf borçlu sokaktaki vatandaş krediye kredi kartına borçlu..Fed faiz artırmaya devam edecek bunun sonucunda bizim gibi az gelişmiş ülkelere para girişleri azalıyor paraya ulaşmak daha fazla maliyetli hale geliyor.İç ve dış siyasetteki karmaşaya belirsizliğe değinmiyorum bile..2002 yılında ülkemizin bir hikayesi vardı Avrupa Birliği bu hikaye bitti..Son 13-14 yılda bununla birlikte çok büyük para girişleri sermaye yatırımları banka satın almalar özelleştirmeler yapıldı vs...Bu bolluk dönemide bitti..Şimdi biri bana bu koşullar değişmeden ülkemiz yeniden Avrupa birliği gibi sağlam bir hikayeye sahip olmadan faizler düşecek yatırımlar artacak enflasyon inecek vs derse gülüp geçerim yeni bir döneme giriyoruz ve bu yeni dönemi hiç kimse kestiremiyor öngöremiyor bence..Yakın zaman da gazete ve tv'lerde İMF ismini yeniden duymaya başlarsak kimse şaşırmasın.
    Bolluk zamanı yönetmek kolay, ustalık çıraklık bundan sonra belli olacak

2. vakıfbank geçtiğimiz hafta arı hesapta 100k altına ısrarla 14.50 veriyordu rica minnet 15 alabilmiştim

iki gündür uygulamadan kontrol ediyorum 100k altına 15.75 üstüne 15.85 yazıyor syg.

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    4.62-4.58 arası aldığım dolarları sabah 4.705 sattım,düşerse 4.65 ve aşağısından yine alacağım,geçen yıl 3.49 dan aldığım dolarlar ise hala duruyor,kalan tl ise 18.50 ile günlükte ,günlük faizde olanlar için dolar her zaman bir opsiyon seçeneğidir.
    Bu hangi banka yuzde 18.5 gunluk faiz veren?

4. 1 milyon doları olanlar bankaya gitmiyormuş, mt ayağına geliyormuş doğruluk payı nedir?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    1 milyon doları olanlar bankaya gitmiyormuş, mt ayağına geliyormuş doğruluk payı nedir?
    Bankaya/şubeye/mesafeye/yapılacak işleme göre değişir büyük ihtimalle
    500K TL için odea, fiba ve teb geldi

6. 19.92 tahvil yrın 20 üstünü görürüz..

Arkadaslar denizbankin hazine bonolari hakkinda bilgisi olan var mi

8. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Geçen sene 250 k ya bilen gelen oluyordu ayağına 🤣🤣🤣

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 884/1006 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •