Sayfa 884/1043 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    çelik hocam zahmet olmazsa petkm ve ındes ile düşüncelerinizi merak ediyorum özellikle petkm önümüzdeki hafta ne olur ??
    petkm perşembe akşamı ekranımda belirdi uyuz olduğu için günlük takip listeme almadım aylık zirvesi 4.90 civarları kırılım yapacakmı sonrasını izlemeliyiz 3.50 civarlarında yorumlamıştım 7.8 beklentim vardı bu yıl ama sanki yapamayacak gibi ama aylığı kırarsa yapar ....aylık fincan hedefi sonrası kulp tamamlamaya çalışıyor günlükte sıkışma mevcut haftaya yukarı yapar ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Hadi size bir kıyak yapayım.
    1 den aldığınız hisselerin yarısını 2 den satarsanız kalan hisselerinizin maliyeti sıfır olur.
    (Enflasyon göz ardı edilerek)
    teşekkürler bu kıyağınızı unutmıyacağım

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    petkm perşembe akşamı ekranımda belirdi uyuz olduğu için günlük takip listeme almadım aylık zirvesi 4.90 civarları kırılım yapacakmı sonrasını izlemeliyiz 3.50 civarlarında yorumlamıştım 7.8 beklentim vardı bu yıl ama sanki yapamayacak gibi ama aylığı kırarsa yapar ....aylık fincan hedefi sonrası kulp tamamlamaya çalışıyor günlükte sıkışma mevcut haftaya yukarı yapar ytd
    Sizden rica etsem petkim’i takip listenize alsanız bahsettiğim şahıs şuan petkime girdi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. üstad intema yı yorumlar mısın?

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    despc 11.20 desteği önemli önümüzdeki hafta karar haftası aşağı yönlü kırılım olmassa yukarıya doğru drenç test etmeye başlar13.20 civarları drenç
    cusan 6.45 cok önemli trend desteği kırılmadıkca yön yukarı ytd
    Teşekkür ederim...

6.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    üstad intema yı yorumlar mısın?
    22.25 drençine doğru bir hareket yapabilir önümüzdeki hafta.... üzerine atarsa yukarlardan yeni zirve hedefler gercekleşebilirYTD

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam benim de hedef fiyatım kendimce 8 olursa çıkarım ama arkadaşın da dediği gibi TSKB'den cıkan malum şahıs PETKM'e girdi cuma günü o yüzden ne olacağını kestiremiyorum.
    Bir de INDES sormuştum hocam ??

8.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Hadi size bir kıyak yapayım.
    1 den aldığınız hisselerin yarısını 2 den satarsanız kalan hisselerinizin maliyeti sıfır olur.
    (Enflasyon göz ardı edilerek)
    Eyvallah kardesim de 1 lik hisse kalmadı yav

Sayfa 884/1043 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •