Ya da büyük bir çöküş sonrası yukarı gidebilir.. Pandemi dönemine benzer Bi durum olabilir (11 den 5 lere dusup 15 e gitmişti).. Bu sefer 9-10 lara dusup oradan 25 - 30 lara gidebilir.. LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya da büyük bir çöküş sonrası yukarı gidebilir.. Pandemi dönemine benzer Bi durum olabilir (11 den 5 lere dusup 15 e gitmişti).. Bu sefer 9-10 lara dusup oradan 25 - 30 lara gidebilir.. LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiyatla yoyo gibi yayi gerer gibi oynuyor tahtaci. Ancak asagida cok salamiyor, elindekini kaptiracak diye odu kopuyor. Yayi gerdikce daha fazla enerji toplaniyor, bir noktada infilak olmadan yukari surmek zorunda. Kozal ve Kozaa'dan sonra bunun onunun bu kadar kesilmesi daha fazla goze batmadan bu isi yapmak zorunda.
Ote yandan, bu tahtanin guzel yani hem guzel gunluk al-sat olanagi tanimasi, hem de uzun vadeci sabirli yatirimciya buyuk firsat sunmasi. Su asamada ben gunluk al-sattan uzak duruyorum, tahtaci istedigi gibi debelensin, keyifle izliyorum. Sert bir yukselis sonrasi, muhtemel mahkeme sonucu tekrar yataya baglar, o zaman trade icin musait olacaktir.
Bu forumda yazdiklarim, kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir, kendi bildiginizden sasmayin.
perşembe -cuma zıplatma günü...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
1430 den 1541 e gelen Bist bozarsa tepe taklak duşer...çıkışa eşlik etmiyor, düşüşe ediyor LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevim koş , ipek gruptan ayrılıp tek başına yukarı deniyor...
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bahtsız bedevi formasyonu.. Git bist in tarihi rallisinde bistin en rezil hissesinde yakalan
LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kozal yancılığını bırakıp bagımsız hareket etmedikçe bu hisseden Bi ok olmazz LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri