Ne zaman şu forumda hisseye övgüler yapılsa, hisseyi aşağı basıyorlar. Ne iştir anlamadım gitti.
Ne zaman şu forumda hisseye övgüler yapılsa, hisseyi aşağı basıyorlar. Ne iştir anlamadım gitti.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Haftalık ve aylık RSI indikatörü halen 50'nin altında, yani hisse satış baskısı altında. Hissede yeni bir gelişme yok. İki senedir konuştuğumuz şeyleri halen dillendirmenin de hisseye maalesef faydası yok.
Şirket borsa yatırımcısının parası ile büyüme peşinde, ancak yatırımcının parası hem hisse bazında hem de enflasyon bazında eridi pul oldu, ipleyen de yok zaten. Methiyeler düzülmeyi hak etmeyen bir şirket ile karşı karşıyayız.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yahu arkadaş 2023 ağustosta aldığım hissede an itibariyle 158.880 tl zararım var.. Hissemin anlık ederi yarı yarıya eriyerek 159.440 tl e düştü.. 2 yıldır aşağı yönlü sürünen hisseye güzelleme yapana itibar edilir mi..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lütfen şu hissede artık 3 sene önceki konuları ısıtıp yazarak beklenti oluşturmayalım. Eskiler zaten büyük zararda, hiç olmazsa yeni sasazedeler oluşmasın. Bu işin vebali var, günahı var. Kimsenin aklına girmeye çalışılmasın.
2017'den bu yana bu hissedeyim. Son zamanlarda portföyümde sasa'yı azalttım ama halen var. Daha önce yazmıştım tekrar yazıyorum, teknik analizi bilmeyen arkadaşlar için şunu söylüyorum. Bu hissenin haftalık RSI indikatörü 50'nin aylık RSI indikatörü ise 70'in üstünde olmadığı sürece yapılan güzellemeler havadan sudan sözler. Bu böyle biline.
guzel kardesim ,
eskiler yaptiklari kardan zarardalar , yeniler ise zarardalar , bunu herkes biliyor ,
ben gecen yil girdim hisseye benim ise gecen yildan buyana enflasyon zararim var , hissede zararim yok , lot yukselttim ama benimde bi enflasyon zararim var sonucta , ama enflasyon zarari endeksin tumunde var ,yapacak bisey yok ,faiz yemedigimiz icin burada enflasyon zararina maruz kaldik ,elden bisey gelmez..
sahsen ben beklenti olusturacak bisey yazmadim , benim yazdigim rafinerinin bitimi zamani hakkinda , oda 2032 ye denk geliyor , e yani o tarih icin konusulan sey beklenti olmasin mi ? 10 sene sonrasi icin borsada beklentisi olup yatirim yapilan sey zaten borsanin kendisidir , borsa zaten budur
ha ben zaten belirtiyorum sahsi dusunce ve beklentilerimdir diye ,
kimse burada araci kurum yada banka degilki hisse icin analiz olustursun , forumu okuyup hisse alan yada hissedeki pozisyonunu bozan varmi bilemem ama boyle bisey yapanin yani yorumlara bakip parasini herhangi bi yatirim aracina (altin doviz borsa )yatiran kisiye , yada hissedeki pozisyonunu degistirip hissesini satan kisiye ne denir ki ,
mesela sende rsi paylasiyorsun , burayi gecmedigi takdirde hisse yukselmez diyorsun ,
adam senin yazdigin seye istinaden umudunu kaybedip sasayi zararina satarsa , sende vebale girmis olmazmisin ,
o zaman kimse burada hic hisseyle ilgili sahsi dusuncesini yazmasin paylasmasin , isin icine vebal girecek diye ,
kapatalim forumu o zaman , burasi araci kurum yada bankanin yatirim danismanligi degil sadece hissedarlarin giripde hisseyle ilgili dusuncelerini fikirlerini belirttigi bi yer , bununda herkes bilincinde zaten
su anda sasada kar eden kimse varmi son 2 senedir , hayir yok , bu bilinen bi gercek zaten ..
biz hisseye inanmisiz gelecekte 10 sene sonrasi icin hisseye para yatirmisiz , inandigimiz seyi burada yazmasak neyi yazalim ,
haa herkes farkli dusunur , bi baskasi cikar der ben 10 sene sonra sirket projelerini tamamlayamaz , yada hisse yukselmez gerektigi kadar kar ettirmez der , ki diyenlerde oldu , biz kimseye gonul koymadik , farkli dusunceye sahip diye , ancak birileri farkli konulara girip saldiri yapinca cevap verdik yoksa hisseyle ilgili dusuncelerine saldirmadik kimseye
bende yazmistim evvel, dibin dibi 3 lira demistik , 2 bucuk liraya gelsin de trade yapip lot artiralim diye ellerimizi ovusturuyoz da dedik ,patron isterse 2 liraya indirir dedik , kisa vadede bizimde gorusumuz yon asagi idi , ama uzun vade icin beklentimiz guzel dedik , 2032 icin aldik bu hisseyi dedik ..
neyse ..
Yalanmışşşşşşş hepsi yalannnnnnnn diye bir şarkı var bayılıyorum yaw...
aramakmış oysa sevmek.... özlemekmiş oysa sevmek......
sevmiyorum seni sasa... özlemiyorum...![]()
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Yer İmleri