Sayfa 885/1011 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Nash Oyun Teorisi vs İblis'in işine gelen konular ile ilgilenmiş, normalde bu adamın hayatı filme çekilmesi lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu adamcağız Tanrı'nın varlığını kanıtlayacağım derken, zor zamanlar geçirmiş galiba açlıktan ölmüş. Teorisi ne kanıtlanıyor, ne red ediliyor.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Kurt_G%C3%B6del
    ...

İçine kapanık bir kişiliği olan Gödel, son yıllarında zehirleneceği paranoyasına kapılarak hiçbir şey yememeye başlamış, bunun sonucunda beslenme eksikliğinden 14 Ocak 1978'de Princeton'da ölü bulunduğunda cenin pozisyonundaydı ve sadece 29.5 kiloydu.
    "Gödel kanıtlaması" çok değerlidir. Çok uğraştık bununla zamanında..

Anladım mı? Bilmem..

Ünlü mantıkçının sorusu belki yardımcı olur? Bir hamaktasın, hamak diğer uçtan direğe bağlı, sen kolunla diğer uçtan tutup hamağı kaldırıp, hamakta uzanabilir misin?!

3. Ölüm şekli kendi paranoyasının sonucu. Çalışmalarını ve katkılarını hiçbir şekilde eksiltmez.

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    "Gödel kanıtlaması" çok değerlidir. Çok uğraştık bununla zamanında..

Anladım mı? Bilmem..

Ünlü mantıkçının sorusu belki yardımcı olur? Bir hamaktasın, hamak diğer uçtan direğe bağlı, sen kolunla diğer uçtan tutup hamağı kaldırıp, hamakta uzanabilir misin?!
    Bence özetle eksiği olmayan hiç bir şey yoktur diyor, belki eksiksiz kusursuz şeye Tanrı denir diyecekti, veya böyle bir şeyin "varlığının" zorunluluğunu kanıtlayacaktı.

5. Endeks tahmin etmem etmeyi bilmem sevmem.

Ama yeni yıla tahmin demeyelim de.

Temenni diyelim.

Önce 7500

Sonra 4000

Viop değerleri görülecek desem manyak der misiniz?

6. Geçmiş sayfalar da konusu geçmiş
    Şahsen bencede etçil ağırlıklı beslenmek avantajlı gibi geliyor

Bende et ağırlıklı besleniyorum sebze meyve vb bana göre değil

Açıkcası et ağırlıklı beslenmek bana iyi geliyor daha randımanlı hissediyorum kendimi

Konserve olaylarından da pek haz almıyorum

Et ağırlıklı besleninin kafası ve vücüdünü bencede daha iyi çalışıyor gibi

7. Ben de ciğer yaptım, katık olsun diye pilav da yapacaktım, "duvardan" gelen sese uydum ekmeksiz yedim güzel oldu.

8. Çok nescafe tüketen biriyim
    Keşke zamanın da hiç bulaşmasaydım diyorum

Nescafeden dolayı ani kalp atış ritimlerimin olduğunu düşünüyorum çarpıntı yapıyor gibi kahve eskiden böyle sorunlarım yoktu ne zaman kahve ye başladım ondan sonra oldu birde güne başlamadan 3,4 tane içmezsem kafam da çalışmıyor

O yüzden nescafeye hiç bulaşmayın çay İçin

Sayfa 885/1011 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •