durdurak yok bunda hala dusuyo batıracak ya pislik..
durdurak yok bunda hala dusuyo batıracak ya pislik..
Vur kırbacı Temürören,la vur kırbacı![]()
son mermiyi de kullandım hayırlısı artık
Arkadaşlar ne bekliyordunuz borsa 10 bin puana yakın düşmüş buda elbette düşecek rüzgara karşı kaç hisse durabıldıkı.. Bır zaman sonra ortalık durulur herşey unutulur piyasayıda yavaş yavaş toplarlar.. Neler unutulmadı ki bu ülke darbeyi atlattı bunlar nekı... Asıl alım zamanı bu zamanlar ama sağlam nakit lazım... Benım bildiğim tüpçü planını çoktan yapmıştır burdanda aslan payını kendi yiyip kalıp dayanabılenlerıde nasıplendırır.. Zaman..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
İkincisi 1 tl den bu hisseyi tahsisli ile alanlar düşünsün... Buradaki kayıplarımı dersin enflasyon ve faiz kayıplarımı dersin güldürmeyın benı bunlar bunu yutmaz fazlası ile ceplerine koymadan çıkmazlar burdan... Ama sabırlıdırlar senı beni dokmelerı lazım...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Arkadaşlar, bu adamlar 40 Milyon lotu 1 TL den satın aldı ve satışına Haziran ayında izin veriliyor. Yani mantıken adamlar bu kadar para yatırıp beklediği süre vs. hesaba kattığın zaman, en az 2 TL den satar. Eğer ben konuyu yanlış bilmiyorsam, ben yanlış yorumluyorsam konuyu açıklayacak biri var ise sevinirim.
Yer İmleri