Arınç gibilerin rahatça gezdiği bir ortamda benim için at izi it izine karışmıştır.
Adam kozmik odayı teslim etmişti fetöcülere.
Neyse bu mevzu bitmez.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arınç gibilerin rahatça gezdiği bir ortamda benim için at izi it izine karışmıştır.
Adam kozmik odayı teslim etmişti fetöcülere.
Neyse bu mevzu bitmez.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
USD/ZAR (güney afrika randı)
06/2000 6,78
07/2011 6,80
demek ki 2011 de çılgın cape town partilerini yasaklamasalarmış 11. olacaklarmış.
sana göre böyle.
https://tr.investing.com/currencies/usd-zar
men dakka dukka
Biraz üsluba dikkat edin bu ne böyle ?Uyarmayalım bir kerede .. Bize hiç yardımcı olmuyorsunuz ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ergenlere birkaç slogan öğretip salıyorlar, burada biz uğraşıyoruz çocuklarla. Anası babası yok mu bunların yav, azcık sahip çıksınlar.
1982 yılında 150 lira olan dolar kuru 2002'de 1.500.000 milyona çıktı.
tam 10.000 kat arttı.
Küfürde yarışanlar beni üzmez. kimsenin anasına babasına da küfretmem. Şüphesiz ki küfredenlere büyük bir azap vardır.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamı kafadan salladığım şahsi paylaşımlardır.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamı kafadan salladığım şahsi paylaşımlardır.
Dolar swap ı bulabildiler mi? bulamadılar sanırım. Swap bulamadıkları sürece dolardaki sıkıntı aratarak devam eder.
Yer İmleri