Sayfa 886/1003 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın El Rey o faizler Akbankta
    Yoklama yapıyorlar ama bu şekilde kkm hesapların çözülmesi mümkün değil.

2. AKBANK YÜZDE 37 teklif etti bende yüzde 45 aşağısı kurtarmaz dedim kadın güldü yüzde 37 az değil mi bankalar cükka peşinde
    Param yok kafam rahat

3.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    AKBANK YÜZDE 37 teklif etti bende yüzde 45 aşağısı kurtarmaz dedim kadın güldü yüzde 37 az değil mi bankalar cükka peşinde
    % 25 ile sıfır stopaj Kkm yap hocam en azından kur yükselişlerinde kafan rahat olur. Normal mevduata %37 oran bankanın aradığı beleşten öte bir şey.Mevduatta bankalar %60 üzerine çıkarsa ancak düşünülebilir.

Ağustos enflasyonu en az %9
    Temmuz Ağustos toplamı ~%18-20
    Yaz ayındayız unutmayın.!!!
    Daha sonbaharı kışı var.!!!
    Not düşelim.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Twitter dan alıntı.!!!
    @AhmetBeyefendi

Banka KKM vadesi dolana bakiye için %45 TL faiz öneriyor. Tahmin ettiğimiz gibi faiz herkese değil sadece KKM vade sonu gelene yüksek. Çoklu faiz.. Ne sadeleştirme ama!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Twitter dan alıntı.!!!
    @AhmetBeyefendi

Banka KKM vadesi dolana bakiye için %45 TL faiz öneriyor. Tahmin ettiğimiz gibi faiz herkese değil sadece KKM vade sonu gelene yüksek. Çoklu faiz.. Ne sadeleştirme ama!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Hiç kkm yapmayanda gider bu sefer kkm açar.Ayrım yapmadan her mevduatçıya verecekler bu oranı el mahkum.

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Hiç kkm yapmayanda gider bu sefer kkm açar.Ayrım yapmadan her mevduatçıya verecekler bu oranı el mahkum.
    yanılmıyorsam tarih sınırlaması olmalı
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yanılmıyorsam tarih sınırlaması olmalı
    Tarih sınırlaması varmı bilmiyorum olsa bile tutmaz o iş.Eylül-Ekimden sonra görürüm ben bankaların mevduat yarışlarını.Hele bir de Aralık ayı gelsin.Şimdi iş olsun diye tl kkm den normal mevduata dönüşe yüksek oran veriyoruz algısı yapılıyor.Amaç hem tl kkm oranını düşürmek hem de fırsat bu fırsat deyip ucuza normal mevduat kapatmak.

Sayfa 886/1003 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •