FOMC Tutanakları, "Politika yapıcılar genel olarak risklerin dengeli olduğu kararına vardılar, ancak birkaç üye kısa vadeli ekonomik görünüm için yukarı yönlü risklerin arttığını ifade ettiler"
FOMC Tutanakları, "Politika yapıcılar genel olarak risklerin dengeli olduğu kararına vardılar, ancak birkaç üye kısa vadeli ekonomik görünüm için yukarı yönlü risklerin arttığını ifade ettiler"
FOMC Tutanakları, "Birkaç Fed politika yapıcı kısa vadeli ekonomik görünüm için tahminlerini yükselttiler"
FOMC Tutanakları, "Oy verme hakkı olan politika yapıcıların çoğu son verilerin enflayonun 2018'de yükseleceği ve orta vadede yüzde 2 civarında istikrar kazanacağı görüşüne destek verdiğini ifade ettiler"
FOMC Tutanakları, "Finansal şartlar, vergi politikası, iyileşen global görünüm büyük olasılıkla önümüzdeki çeyreklerde büyümeyi destekleyecek"
Aynen bilader,
Bir tek foreks degil bis de de tam gaz jöle kıvamında devam
Son gözdesi thy
Al al da kimin kucağına bırakacaksın 3-5 ay sonra.
Amazon mu bu? Walmart mı?
Nakite veya çabuk nakite çevrilebilinirlere geçiyor fonlar diye düşünüyorum
İhracat için diyorum ki,
Kimse stoğa mal çekmiyor.
Üreticiye yıkıyorlar stok maliyetini
Sen üret koy eeee biz nasıl olsa alacağız
Ulan zaten 180 gün vadeli ödüyorsun bide stoğu yıkıyorsun.
Eurodan çıkışlar başladı
Parlayan ve parlayacak yıldız GBP.
Bayılıyorum kraliyete ihracata.
Değiyor be.
Avrupa sıkıntıda.
Parasına kıyamıyor
Ilginc fomc tutanaarina gore uyeler buyume ve olumlu veri beklentilerini arttirmalarina ragmen dolar tinmadi
bir halt olacağı yok.
Kimsenin kucağına bırakmak için toplamıyorlar bence. Gittiği yere kadar yani... Kaynak sıkıntıları da yok. 80 milyon vergi bağımlısı tüketici işçi var. Örtülü Örtüsüz hepsi ellerinde...
seçimlere kadar sanırım ama bakalım göreceğiz hep birlikte.
Yer İmleri