Sayfa 887/999 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    siyasilerin yaptiği ilk dogru hamle ! ama çok gec kalindi.

hatta açmak bir yana ozellikle tesvik edilmeli ve mali destek ile gereken kolaylik saglanmali !
    Aynı fikirdeyim, bence hepsini avrupalı yapalım.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    siyasilerin yaptiği ilk dogru hamle ! ama çok gec kalindi.

hatta açmak bir yana ozellikle tesvik edilmeli ve mali destek ile gereken kolaylik saglanmali !
    batıyı yanımıza almak gerekirken bu şekilde tehdit etmenin nesi doğru allah aşkına sn hayek?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tel orgulerlemi önleyecekler gecişi, yoksa makinaliylanmi tarayacaklar, samimî soruyorum.
    Milyonlarca insan ne öldürülür ne de tel örgü durdurur . Almıyorlarsa sınırlarında besleyecekler .

Ama sanmıyorum. Suriye 'de işler karışıyor bir el atın bakalım diyor bizimkiler .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Herşeyi yaparlar hiç merak etmeyin. Yunanistanın da Bulgaristanın da nasıl muamele ettiğini çok iyi biliyorum mültecilere ve gözlerimle gördüm. Ayrıca Türkiyenin böyle bir karar alma kapasitesi ve hakkı da yok. İmzalanmış anlaşma var 2016 da yanlış hatırlamıyorsam. Bunlar boş laflar bana göre. Atı alan Üsküdarı geçti.
    Evet , Türkiye 'yi güvenli ülke kategorisine aldılar mülteci kabul etmeyip iade etmek için.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Evet , Türkiye 'yi güvenli ülke kategorisine aldılar mülteci kabul etmeyip iade etmek için.
    Evet karşılığında da biz avrupaya serbest vize hakkı alacaktık da tabi uyuttular bizi vize konusunda.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    batıyı yanımıza almak gerekirken bu şekilde tehdit etmenin nesi doğru allah aşkına sn hayek?
    Bu tehdit değil eylem, bundan öncekiler tehditti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    yanimiza almak ? bence fazlasi ile iyimsersiniz sn. shorts.

Sayfa 887/999 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •