Sayfa 887/1011 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Viop XLVI

1. 13 Ocak 1994 tansu çiller dönemine dikkat
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Ben yatıyorum.

Bir çok repertuarı geniş büyük türkücü, şarkıcı var beğeniyorum, o repertuara göre bir iki felsefik şey söylemeleri lazım malesef akılda kalıcı sözlerini hatırlamıyorum. Yani şarkıyı dinlerken ne büyük sanatçı diyorum, insan onların kendi sözleri sanıyor belki.

Sadece İbrahim Tatlıses'in "Oxford vardı da biz mi gitmedik" sözü var, güzel bir söz ama ne kadar felsefik olduğu bence şüpheli, tabi bir iki söz daha söylese tesadüf olmadığına inanırım. Bir de bir türkü de sözleri değiştirdi, takdir ettim, yani her sözü de herkes söyleyememeli.

Belki şarkı düşünmeden ifa edilen bir şey, çünkü ben şarkı türkü söyleyemiyorum, sözleri her seferinde uyduruyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    John Nash ile tek ortak noktamız benim de şizofrenliğe yatkın olmam.
    Aramızdaki fark ise o kendi kendini tedavi edebilmiş,ben ise kendi kendime sadece tanı koyabiliyorum

John Nash i çok tanımıyorum.Belki bir ortak özelliğimiz daha olabilir.
    Ben ceviz seviyorum ,belki o da seviyordu kimbilir .

Nash 23 sayısına takıntılıymış ben ise 7 sayısına.
    Nash tedavisini yapamamıştır. Zaman zaman gene ataklar yaşasada kontrol altında tutmaya başarmıştır. Bu tip dahilerin mevcut rahatsızlıklarının tedavisi mümkün değildir. Hastalıklarını ancak kontrollü yaşayabilirler.
    bir halt olacağı yok.

Yılın ilk 11 ayı itibarıyla dış ticaret açığı 99,8 milyar USD seviyesine yükselmiş durumda.
    Aylık dış ticaret açığının bu 11 ayın 6 sında aylık 8 milyar USD nin üzerinde gerçekleşmesi ise
    cumhuriyet tarihinde ilk kez görülen bir durum olarak kayıtlara geçti.(aposto.com)

6. Bazılari için yaziyorum. Adam long ta iken fışkırt, uçur bizi falan filan, short a geçince birden makro konulardan bahsediyor.. Makro konular iki üç günde mi hatta gün içi mi değişiyor ki hemen short un altı doldurulmaya çalışıyor.
    Teknik konuş anlarım, yarım puan peşine koşarsın ama makro burada olmaz bre.. Finans muhabbeti veya trend yönü açısından fikir beyan etmekse anlarım, eurobond tahvil falan olur da viop bilemedim şimdi.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. şu an makroda bir sorun yok bence.
    Herkes yeni mayışa bağlandı veyahut da mayışlı çalışanların mayışı çok iyi oranda arttı.
    ileride ne olur bakarız bence şu an çok insan halinden memnundur.

8. https://m.bianet.org/bianet/ekonomi/...ler-ve-demirel

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    13 Ocak 1994 tansu çiller dönemine dikkat

Sayfa 887/1011 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •