Sayfa 888/1006 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ya bi devlet büyüğümüz faiz indirimi istiyordu sürekli nolldu hep faiz arttırımı oluyor??)

2. Eskişehir Organize Sanayi bilmem nesine bağlanıp bu duyumu sordular illa da olacaksa bize düşen fedakarlığı asshdjfkfkdkdl.. dedi adam. Ne dedi kimsenin anladığını sanmıyorum. İçinden yanar biteriz kül oluruz dediğini düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ekonomi bilgisinin olmadigini bu soylem ile kanitlamis oldu.

Enflasyon ile sikislasma yolu ile mucadele edilir, arzi artirarak degil.

Bunlarin buyu buyume aski - kapasiteyi zorlama, hormonlu buyume vs - bizi bu noktaya getirdi

Sen urettiginden fazla tuketip gelirinden fazla harcarsan gun gelir sonuclarina katlanirsin

Insallah Zeybekci, Cemil Ertem gibi adamlari artik gormeyiz.
    Arzı arttıracağız diyor ama çoğu ürün için gerekli olan ham madde , enerji , petrol türevleri hepsi dövize bağlı ve ithal girdiler. Bu biraz da basiretsiz tüccarın cebindeki para ile ben şunu üreteyim de nasıl olsa satılır mantığına benziyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Yanlis bir onerme oldugunu dusunuyorum

Su anda borsanin FK si mevduat faizlerinden daha az

Bu durumda neden riskli yatirim olan borsaya yatirim yapilsin risksiz mevduat, bono, tahvil dururken

Borsanin yukselmesi icin faizlerin dusmesi gerekir.

Bir de DOW endeksinde yuzde 20 - 30 lar arasi bir duzeltme bekleniyor, ticaret savaslari, Cin in YUAN in devalue etme riski vs.

Borsada cok iyimser olmak icin bir neden yok.
    Bahsettiğim hisse yatırımı zamanı şimdi değil ki.
    Belki 6-9 ay sonra,
    Bu esnada bir bakmışsınız saçma sapan fiyatlamalarla hisselerin FK ları yerlerde geziyor.
    İşte o zaman seçici davranıp alım yapmak mümkün.
    Şu anda borsada olmak mantıklı değil zaten.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hangi vadede dusundugunuz onemli...
    Tek bir defada tek bir kademeden alinmaz elbette.
    Parami 26 ya bolerdim ben olsam, sonra her hafta cuma gunu kapanisdan yarim saat evvel 1/26 si ile alirdim.
    6 ayda alimlari bitirince ortalama bir maliyet de olusmus olurdu.
    Gelecek 6 ayda da ben en kotunun ulasilmis hatta atlatilmis olacagina inananlardanim.
    Syg,
    1 sene içinde işlerin yoluna gireceğini mi düşünüyorsunuz?
    Yoksa herhangi bir t(alıma başlama) anından 1 sene sonra mı? Öyleyse o t anını yakalayabilmek çok önemli

6 aylik hazine bonosu onerisi olan var mi acaba.

7. Zeybekçi:

24 Haziran seçimlerinde takdir yetkisini milletimiz tek başına Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiştir. Pazartesi hep beraber göreceğiz. Zaten ekonomi yönetiminde isimler değişse dahi belirli doğrular vardır..Devlette devamlılık gereği bu alandaki kararlar da şimdiden öngörülebilir
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    1 sene içinde işlerin yoluna gireceğini mi düşünüyorsunuz?
    Yoksa herhangi bir t(alıma başlama) anından 1 sene sonra mı? Öyleyse o t anını yakalayabilmek çok önemli
    bizim dışımızda globalde gelebilecek krizin etkilerini bilmeden bunu söylemek imkansız..!!

Sayfa 888/1006 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •