Sayfa 888/1001 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Viop - XXIV

şu viop sohbet başlığı tekrar açılmalı aslında.. normal viop başlığında ise ağırlıklı olarak strateji, pozisyon, gündem filan olmalı.. rüyaları iblisleri filan sohbet başlığına almak lazım.. herkes mutlu olsun..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

gün dolarda 7.50 ile başlıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.20 civarlarından garan kapatmıştım zararına.. burada da yazdım.. şimdi hangi bankayı almalı araştırmasına giriyorum.. mevcut endeks seviyesi kararsız bir denge noktası.. 1 aydır.. bankasız olmaz.. ağırlığını ayarlayarak.. ama mevduat bankacılığı vs yatırım bankacılığı konusu var.. hangisinin daha çok şansı var kredilerde hangisi daha az sıkıntı yaşar.. orada emin değilim ama tskb olabilir.. garan, isctr ve tskb arasında gidip geliyorum.. muhtemelen sepet yapacağım 2 out of 3.. tskb keşke biraz daha yuksek hisse fiyatlı olsaydı veya daha düşük nominal sermayeli ..şu an ki fiyat seviyesi alım satıma çok uygun değil..

bakan ikinci dalga olursa bile ekonominin kapatılması sözkonusu değil dedi.. mantıksız değil.. ama ciddi cezalar olmalı.. vatandaşa yalvararak "lütfen mesafeye uy maske tak" ile olmaz.. bir sürü primitif laf dinlemeyen insan var.. ekonomi kapanmazsa faizlerin durumuna bağlı olarak bankalar coşabilir.. ama bankaları süper getiri için değil tepki olursa kagıt değişimi için alıyorum.. ralli olursa uzun süre tutmam.. güzel bir marj sonrası değiştiririm..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Küresel pala uçaktan paraşütsüz atlamış. 110 bin altında bizim paraşütlerde açılmazsa ayılar halaya başlar...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

GARAN,TPRAS,KCHOL,TCELL... gitmeyince.. endekste gitmiyor.

Düşmesi için her gün 1 sebep var..
    -Dow düşer..,düşeriz
    -Dolar yükselir..Düşeriz..
    -Egede gerginlik, macron,asarım kesim , oruç reis,gazi reis bilmemne reis..düşeriz
    -Not düşer,bankalar çöp,düşeriz...

Çıkması için 1 sebep var
    -Doğalgaz bulundu, yarın petrol bulundu,uranyum bulundu derler, altın v.s. ile dandik çıkışlar..hepsi bu..

6. Evet korktuğumuz başımıza geliyor... globali paramparça etmeye başlamışlar yüzde 2 civarı eksilerde ve dolar endeksi düşeni kırmış... bugün ayılar bayram edecek gibi... şimdiden tebrik ederim...bize de zarar göründü geçmiş olsun diyeyim kendime

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Evet korktuğumuz başımıza geliyor... globali paramparça etmeye başlamışlar yüzde 2 civarı eksilerde ve dolar endeksi düşeni kırmış... bugün ayılar bayram edecek gibi... şimdiden tebrik ederim...bize de zarar göründü geçmiş olsun diyeyim kendime

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Korkma, onlar bugün düşer yarın %2 çıkar..sen bize bak

dolar 7.51.. opsiyonlar bir ihtimal iş yapacak 7.60 hızlı geçilirse.. aslında 1 günlük iş zarlar düzgün gelirse..7-8 kuruş %1 demek..artık bu seviyelerde %1 eskiye göre zıplama demek..

Sayfa 888/1001 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •