Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 889/948 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: Viop - XV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Migros ne alemde reis?
    Migros durumu ilginç, iyi olabilecek şeyler var, kötü olabilecek şeyler var. İnsanlar fazla fiyatlara bakmadan internet üzerinden siparis veriyor. İnternet üzerinden satışları artmıştır ama genel ciroda bir azalış olabilir. İnsanlar bazı önemli ihtiyaçları dışındaki alışverişlerini azaltmışlardır. Ama konserve tarzı hazır gıdalar artmış olabilir. Bir de migrosun euro borçları dolayısıyla zararında artış olabilir burası bence önemli. İşin sonunda insanlar işlerini kaybederler ise bütün herkes etkilenecek bu işten şu sektör avantajlı olur demek çok mantıksız. İlaç firmalarının bile işlerinde azalış var. Özel hastaneler SOS veriyor. müşterileri %80 azalmış. Bu durumu geçmiiş dönemler ile kıyaslamak mantıksız olur. Şu anda çevirmemiz gereken 500 Milyar dolar borç var ve bu borcun faizi bizim ödeyebileceğimiz bir borç değil. İyi günler beklemiyor. Bir de bu savurganlık durumları maalesef. Neyse MGROS idare eder diyelim.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

2. Virüs bitse bile işsizlik bitmeyecek...ekonominin canlanması uzun zaman alacak...resesyon kapıda...belki pandemiden daha fazla can yakacak...
    Borsalardaki yükselişleri para kurtarma operasyonu olarak görüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by magicmac Yazıyı Oku
    Günlük 10 milyon varillik petrol üretim kısıtlamasının görüşüleceği yarınki OPEC+ toplantısı Rus ve Saudi atışmaları yüzünden ertelenmiş. Petrol fiyatları muhtemelen düşer pazartesi...Bakalım ABD future'ları nasıl etkilenecek...
    Petrol de Trump istiyorsa yükselmesini Suudiler önünde duramaz hususi İran birine vurdurur s. Arabistani. Yükselmesini istemezse ayrı.

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Bizim için yeni vaka sayısında azalma önemlidir.mesela italyada vaka ve ölüm sayıları azalmaya başladı yani

hastalık zirveyi gördü deniyor.Göstergeler normale dönmeye başlıyor.Aynı şekilde İran nisan ayı içinde bazı

işletmelerde normal hayata dönüş kararı aldı ne ye göre karar alıyor vaka sayısındaki azalmaya istinaden....

Kısaca uzatmaya gerek yok berberi var lokantacısı var , şehirler arası yolcu taşyan esnaf var...saymakla bitmez

vaka sayısı azalmaya başlatınca Türkiye bir an önce normal hayata dönmelidir.Geç kalan 1 gün Türkiyeye ekonomik

olarak ne kadar zarar yazıyor.Düşünmek lazım vatandaşı düşünmek lazım.... yaşlılar , risk grubu evde kalsın

ama diğerleri için maskemi takarım .....görevimi yaparım bir an önce gelmesi lazım tek şartla ..... vaka sayısın da

azalma başladığı gün geç kalınmamalı ....... Trump bilyor işi bir an önce normal hayata dönelim diyor.Biz de

aynı şekilde durum müsait olur olmaz normal hayata dönmeliyiz.
    Kankin Si Cin Pini kurtaramayacaksin Sazeli. Fitil fitil burnundan gelecek o yamyamlarin.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kankin Si Cin Pini kurtaramayacaksin Sazeli. Fitil fitil burnundan gelecek o yamyamlarin.
    Dostum Çinlileri felan düşünmüyorum onların tuzu kuru bir şey olmaz , abd tuzu kuru bir şey olmaz , İran bir şey olmaz petrol kuyularının üstünde oturuyor onlara bir şey olamz ......Allahın izniylede bize de bir şey olmaz Elhamdülillah doğal su kaynaklarımız var o yeter dünyaya su satıyoruz....sebze meyve gıda zeytin incir turizm ama hasarı en az atlatmamız lazım.Kimi hastalık çinden çıktı diyor bazılarıda 1 ay da dünyaya bu kadar hızlı yayılamaz 8-10 yıldır bu hastalık dünyada var diyor.Zirve yaptığı için ortaya çıktı deniyor kim ne derse desin tedbirler felan iyi gidiyoruz maskemizi takalım tedbirlerimizi alalım ama vaka sayısı azalır azalmaz normal hayata dönmemiz lazım.esnaflarımız zarar görmesin , işkletmelerimiz zarar görmesin insanlar işssiz kalmasın mesele bu yaniiiiiiii , insansak bu ülkede yaşıyorsak birbirimizi düşünmek zorundayız.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6. Turizm otellerinde korona testinden geçmiş personel ve turist uygulaması gelebilir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    anlamsız...juventuslu oyuncu dybala ve sevgilisi pozitif ve evde karantinadalar...sevgilisi son testim negatif çıktı 3 gün sonra yeniden test yaptılar bu sefer tekrar pozitif çıktı diyor...

otele alacağın müşteriye test yaparsın negatif çıkar 3 gün sonra hastalık belirtilerini gösterirse ne yapacaksın o arada kaç kişiye bulaştırmış olur zaten...

bu sene turizmden hayır gelmez...

eşimin şirketinde kapıya termal kamera koydular 1 ay falan oldu sanırım...hikaye...önce geçen hafta bir güvenlikçi pozitif çıktı ardından bir tanesi daha...kim bilir şirkette daha kimlere bulaştı...meçhul...

Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    Turizm otellerinde korona testinden geçmiş personel ve turist uygulaması gelebilir...

Teşekkürler Beerisgold reis.

Çiftçinin halini çiftçiden başka herkes biliyor .
    Geçen sene 8-10 yıldır ekim yapılmayan bir araziye iki ay araştırma sonucu bulduğum buğdayı ektim. Güya organik karakılçık yetiştirecektim. Artık tohumdanmıdır, topraktanmıdır yoksa mevsimdenmidir nedense bizim buğday kardeşlenmedi. Konuya komşuya ayıp olmasın diye biçer soktum tarlaya. Ürünü de amcamın
    tavuklara yem yaptık. Muhtemelen arazi de 8 -10 sene daha biş kalır.
    Mazot benzinden pahalı. Gübre dövize endeksli. İlaç dövize endeksli. 20 dönüm meyve bahçesi için aldığım desteğin yarısına yıllık aidat diye ziraat odası çöküyor. Ziraat bankasına gitsem bana ekipman kredisi sağlamıyor ama futbol kluplerini batıktan çıkarmak için kredi veriyor.
    Ziraat odasındaki zevat, istisnaları tenzih ederim, solitaire oynamaktan gözleri şişmiş.
    Ziraatte ölçek ekonomisine geçmeden kazanç yok. O kadar yatırım yapsan master plan yok. Devlet tekerine gunlük politikalarla taş koyuyor. Gel de tarım yap. Nasıl yapacaksan.

Sayfa 889/948 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •