Sayfa 89/128 İlkİlk ... 3979878889909199 ... SonSon
Arama sonucu : 1020 madde; 705 - 712 arası.

Konu: PRZMA - Prizma Press Matbaacılık

1. sayi birde spek carsamba vardı 3 ay once 1.68 ken almayan pisman olucak 1.99 tavan olucak dedi ulan 3 ay gecti o zamanda 1.68 ti hala 1.68 neymis 1 liradan 350 000 lot almısmısta 3 liralardan satmısmısmıs patron da enayiydi sende 350 000 lot oldugunu bile bile 3 lere tasıdı ordan sattırdı boyle heriflere inananların eline patladı gitti yıllarca maliyete bile gelmez durum ortoda bos oglu bos hisse hadi eyvellah

2. Yine 10 kademe git gel bunu her seferinde yiyen küçük yatırımcı varmı ya spek kendince harçlık çıkarıyor işte alamadim ayy 2 TL oldu vah vah kacirdik tüh tüh tüh ama bence kimse yemediği için bunu yapıyor çekmeye çalışıyor siz aldığınız anda hop aşağıya 😂

3. Yine yanilmadim ezberledim artık 3 aydır aynı terane ama bugün 1.64 alacaksınız 1.78 yapicak diye bu sefer direk 1.30 yapicak ..1.78 5 dakka sonra 1.71spek Twitter'da investingde mynette kendine birkaç paralı çapulcu tutmuş paso pazarlıyor artık yiyen atlayan olursa artık bunu yiyen kerizdir😂

4. Ozgyo dün 1.45 mis bugün 1.50 den 1 günde 1.80 Lee tavan olmuş ....bide buna bak Gazcılar pazarlamacılar 3 ayda hala tavan tavan olicak diyorlar ya bı gidin yav bunun tek numarası 10 kademe git gel😂

5. 2.5 milyon lot hacim cıkıs sadece %4 ulan ne mal yedirdiler be artık 1.30 uzun surmeyecek anlasıldı 3 aydır aynı terane ama bu son terane bana gore bir daha 1.64 dediginde ordan alanların da elinde verip 1.30 diyecek .

6.  Alıntı Originally Posted by reisende Yazıyı Oku
    2.5 milyon lot hacim cıkıs sadece %4 ulan ne mal yedirdiler be artık 1.30 uzun surmeyecek anlasıldı 3 aydır aynı terane ama bu son terane bana gore bir daha 1.64 dediginde ordan alanların da elinde verip 1.30 diyecek .
    anlamadigim birsey var bu hisse hakkinda olumlu bir yorumun yok eger bu hisse gitmeyecekse herhalde sende tek 1 lot bile yoktur,hissede olmayan ve gitmeyecegini tahmin eden burada neden yorum yapar?bence sen git kumda oyna🤣

7. yeni sahıs turemis sen bugun kesin deniz dalgasında alabora olursun bugun 1.65 ten almayı unutma haa darılırım sonra

8. Dün mecburiyetten hisselerimin büyük bölümünü sattım az bir miktarı duruyor. Bekleyenler çoba değil kebap yiyecek.
    Haftalık grafiğe bakarsanız fincan-kulp formasyonunu görürsünüz. Kulpun tamamlanmasına az kaldı.
    Hedef konulup birkaç ay beklenilebilir.
    Yazdıklarım kimse için YTD . Herkes kendi kararını versin.

Sayfa 89/128 İlkİlk ... 3979878889909199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •